NYTT: Thon Hotel Bryggen Bergen blir til Thon Hotel Orion.

Navnebytte for Thon i Bergen

Thon Hotel Bergen Brygge skifter navn til Thon Hotel Orion og tar dermed tilbake sitt opprinnelige navn, Orion. Men det er langt fra det eneste som er nytt.

Publisert

Hotelldirektør Dag Djupesland forteller at Orion-navnet har historiske røtter i Bergen, og at mange gjester gleder seg over at hotellet nå heter Thon Hotel Orion igjen.

– Det Bergenske Dampskibsselskab bygde Hotel Orion i 1957. Selskapet eide også en rekke passasjerbåter som seilte til Amerika og England, og alle båtene fikk navn etter stjerner og stjernetegn. Hotel Orion var et populært hotell blant turister som besøkte Bergen. Til tross for at vi de siste 12 årene har brukt hotellnavnet Bergen Brygge, så har mange av våre norske og utenlandske gjester fortsatt å bruke Orion-navnet. Nå når Olav Thon har totalrenovert hotellet var det naturlig å ta tilbake navnet Orion, og nå heter det altså Thon Hotel Orion. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på navneendringen allerede – av både nordmenn og gjester fra utlandet, sier direktør ved Thon Hotel Orion, Dag Djupesland.

Blir helt nyoppusset

NY FROKOSTSAL: Bildet viser den nyoppussede frokostsalen på Thon Hotel Orion. Foto: Thon Hotel Orion.

Thon Hotel Orion, som ligger i Bradbenken 3 i Bergen, gjennomgår en omfattende totalrenovering og fremstår som et helt nytt hotell når det er helt ferdig i juni 2017.

– Thon Hotel Orion vil ha 219 nyoppussede hotellrom, to nye suiter, hypermoderne treningsrom, seks møterom, restaurant, bar med åpen peis, frokostsal, uteservering og lounge i toppetasjen med fantastisk utsikt mot Byfjorden, Rosenkrantztårnet og Håkonshallen. Thon Hotel Orion har en utrolig fin beliggenhet i historiske omgivelser på Bryggen i Bergen. Vi ønsker både nye og gamle gjester velkommen til å se hvor fint det blir hos oss, sier Djupesland.

Har fire hoteller i Bergen

Thon Hotel Orion er et moderne businesshotell som ligger rett ved Bryggen i Bergen. Det serveres både gratis frokost og gratis kveldsmat til hotellets gjester. Det er gratis trådløst WiFi på hotellet og alle rommene har Bose-anlegg og Smart-TV som mobil, PC eller nettbrett kan kobles til.

– Vi har lagt stor vekt på teknologi under oppussingen, men også på design og mat – som er tre satsingsområder for Thon Hotels. Bergen er en viktig by for oss hvor vi har fire hoteller: Thon Hotel Bristol Bergen, Thon Hotel Bergen Airport, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Orion. Vi gleder oss veldig til å vise frem Thon Hotel Orion som er helt nyoppusset - til både bergensere og folk som kommer utenbys fra, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Det er «som vanlig» designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak oppussingen av Thon Hotel Orion.

Powered by Labrador CMS