NYE OPPGAVER: Bent Cato Danielsen har 15 års erfaring fra hotell- og resortbransjen i England - nå blir norsk reiselivsaktør neste stopp.

Erfaren hotellkar til reiselivsaktør

Bent Cato Danielsen (54) blir driftsdirektør i Norway’s best .

Publisert Sist oppdatert

Danielsen jobber i dag som konsulent for DNT, og har 15 års erfaring som operativ leder fra hotell- og resortdrift i England.

Danielsen starter 21. august, og erstatter Vidar Hauståker som blir ny Økonomisjef i Flåm Utvikling. Som COO vil Danielsen ha det overordet ansvaret for Norway’s best sine operasjoner i reisemålene Flåm og Myrkdalen, heter det i en pressemelding fra Norway’s best AS. 

– Norway’s best er et av de mest spennende selskapene i norsk reiseliv. Jeg er svært motivert for oppgaven, og ser fram til å være med på å bygge videre på det imponerende arbeidet som er gjort i Flåm og Myrkdalen, seier Bent Cato Danielsen.

– Vi er glade for å ha fått Danielsen med på laget. Han har erfaring, kompetanse og egenskaper som er veldig relevant for oss, og som vil bli nyttig i vårt arbeid med å videreutvikle Flåm og Myrkdalen som fyrtårn i norsk reiseliv, ikke minst hans lange internasjonale erfaring. Det har vært en god prosess, med mange gode og kvalifiserte søkere til denne viktig funksjonen i selskapet, sier konsernleder Per Brochmann i Norway’s best Group AS.

Powered by Labrador CMS