Birdie for First Hotels

Golfhotellet First Hotel Lindö Park er det nyeste tilskuddet i First-familien.

Publisert

Den nye hotellervervelsen ligger midt mellom Stockholm og Arlanda, og med sine tre(!) golfbaner, restaurant og konferansemuligheter, satser hotellet friskt på både fritids- og forretningsreisende.

Hotellet ligger i Vallentuna, 27 kilometer fra Arlanda og 32 kilometer fra Stockholm. Det eies av GolfStar, som også eier de tre golfbanene ved hotellet.

– Beliggenheten til First Hotel Lindö Park er perfekt midt i en av Nord-Europas største golfanlegg. Hotellet har svært gode konferansefasiliteter og en rekke fritidsaktiviteter i umiddelbar nærhet som tennis, golf og langrenn om vinteren, sier Vibeke Raddum, administrerende direktør i First Hotels.

 

Det er Frame Invest som drifter hotellet – selskapet som også drifter First Hotel Arlanda Airport samt First Hotel Norrtull.

Høye mål

Fredrik Ramén, styreleder i Frame Invest, har tydelige mål for hotellet:

–Vi vil at First Hotel Lindö Park skal bli en like naturlig møteplass for den forretningsreisende som for fritidsreisende og tilreisende golfentusiaster. Hotellets restaurant og bar blir en lett tilgjengelig møteplass fra morgen til kveld, sier Ramén.

GolfStars grunnlegger og arbeidende styreleder, Tony Trigell, er godt fornøyd og har stor tro på synergieffekter mellom selskapene.

– Det er en glede å ønske både First Hotels og Frame Invest velkommen som partnere. Dette vil styrke profesjonaliteten innen hotell- og restaurantdriften, samt innebære bedre service og tilgjengelighet for alle som besøker Lindö-anlagget, sier han.    

Satser på stor-Stockholm

First Hotels har allerede sju hoteller i Stockholm i tillegg til hoteller på Arlanda og tettliggende byer som Eskilstuna, Södertälje og Norrköping.

– Med First Hotel Lindö Park styrker vi vår posisjon ytterligere i et av de sterkeste hotellmarkedene i Skandinavia. Vi har nå godt over 40 hotell i Sverige og tror på videre vekst inneværende år, sier Vibeke Raddum.

Fakta: First Hotel Lindö Park

Bygget: 2011

Eier: GolfStar

Fasiliteter: Perfekt plassert i et av Nord-Europas største golfanlegg. Har også aktiviteter som tennis og langrenn i umiddelbar nærhet. Hotellet har a la carte-restaurant, bar og gode konferansemuligheter.

Beliggenhet: Midt mellom Stockholm og Arlanda.

Powered by Labrador CMS