Ørjan Johannessen til topps igjen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Etter en lang og intensiv konkurransedag i Mathallen er det klart at Ørjan Johannessen nok en gang skal representere Norge i Bocuse d'Or Europa.

De seks deltakerne under Årets Kokk 2013 trakterte dommerne med spennende fisk- og kjøttretter basert på Uer, blåskjell, reinsdyr og reinsdyrtunge.

Ifølge dommerpanelene var det tett match. Allikevel var tallenes tale klar: Ørjan Johannessen er nok en gang kåret til Årets Kokk, og skal altså representere Norge i Stockholm til neste år. Han blir også Norges representant i Lyon i 2015. Johannessen hadde god hjelp av sin assistent Jimmy Øien. De serverte blant annet pannestekt uer på kamskjell "skorpe" og grillet reinsdyrfilet med norske epler og syltet gresskar.

Stikk i strid med tradisjonen har Bocuse d'Or Norge valgt å lage Årets Kokk 2013 til et åpent arrangement, og hele dagen har det vært trafikk foran de seks kjøkkenene midt i Oslos mathall. Denne måten å bringe kokkekonkurransen ut til folket på har gitt mersmak, men den norske Bocuse d'Or presidenten Eivind Hellstrøm sier til Hotellmagasinet at han skulle ønske at enda flere tilskuere hadde vært til stede og fylt opp mathallen under arrangementet.

Teaser:

Etter en lang og intensiv konkurransedag i Mathallen er det klart at Ørjan Johannessen nok en gang skal representere Norge i Bocuse d'Or Europa.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS