Cecilie Ragner toppet i SALMAchef

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Kombinasjonen mellom smak og teknikk sendte Cecilie Ragner fra Oslo til topps i SALMAchef finalen lørdag.

Finalen fant sted under Matstreif lørdag, og fire matbloggere deltok i den siste og avgjørende delen av årets konkurranse. Det var Cecilie Ragner fra Oslo som til sist gikk seirende ut med sin confiterte SALMA med blomkålcouscous og beurre blanc. De andre finalistene var Maj-Britt Aagaard fra Oslo, Rune Gjertsen fra Ålgård og Tove Holter fra Skedsmokorset.

- Avansert teknikk og smak ga Cecilie seieren , sier dommerne Fredrik Log fra Renaa Restauranter og Mads Ueland fra Statholdergaarden, i en pressemelding.

- Det var svært høyt nivå blant deltakerne, og de må være svært matinteresserte for å få til disse rettene, sier de to dommerne som mener at alle de fire matbloggerne i finalen lager veldig god mat.

- Jeg er glad, stolt og dette er kjempegøy, sier vinneren Cecilie Ragner som gleder seg til premieren som er en tur for to til Bocuse d'Or Europa i Stockholm til våren.

Her finner du link til alle deltakernes matblogger.

I juryen satt kokken Mads Ueland fra Ålgård/Stavanger som jobber hos Statholdergaarden i Oslo. Han er med på Det norske juniorkokkelandslaget og har gull i yrkes-NM og bronse i yrkes-VM for unge kokker. Fredrik Log fra Øvre Vast i Vindafjord som jobber for Renaa Restauranter i Stavanger og som vant NM for kokker i Ålesund i august var også i juryen.

I tillegg satt Johan Gref, markedsdirektør SALMA Sverige og tidligere deltaker på det svenske kokkelandslaget og markedsdirektør SALMA Norge Inger Saxebøl også ved jurybordet.

En glad vinner sammen med to av dommerne, Mads Ueland (tv) og Fredrik Log (th).
Teaser:

Kombinasjonen mellom smak og teknikk sendte Cecilie Ragner fra Oslo til topps i SALMAchef finalen lørdag.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Vinneren Cecilie Ragner. (Foto: SALMA)