Illustrasjon av The Well Resort.
Illustrasjon av The Well Resort. (Foto: ESAadmin.)

Slik blir The Well´s giganthotell

Her kan du se signalbygget The Well Resort, som planlegges ferdigstilt i 2019.

Vi har flere ganger tidligere skrevet om planene om å etablere et hotell i tilknytning til opplevelsesbadet The Well på Sofiemyr, og nå begynner planene å ta form.

Hotellet, som får navnet The Well Resort, er planlagt ferdigstilt neste år, og skal bygges i tilknytning til mega-spaet på Sofiemyr.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Illustrasjon av The Well Resort. Foto: Roger Hampton.


– Det er så fort som mulig innenfor det som er nødvendige godkjenninger. Når tillatelsen foreligger håper vi å sette spaden i jorden. Vi håper å begynne rett over sommeren. Vi håper på halvannet år byggetid, og at bygget skal stå ferdig i slutten av 2019, forteller sivilarkitekt Øystein Rognebakke i Halvorsen & Reine og Kristian Gundersen, development director i Canica AS, som eier The Well, til Oppegård Avis.

Gleder seg

Utbyggerne gleder seg til å starte med byggingen av hotellet, som de mener vil komplettere tilbudet for gjestene.

– Det som skjer nå er at vi prosjekterer med full trøkk. Det er selvfølgelig alltid en risiko i en planbehandling, men vi er svært ivrige på å gjennomføre og sette i gang, sier de to.

GLEDER SEG: The Well Resort skal stå ferdig i utgangen av 2019. Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica. Bilde: Oppegård Avis

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen