SELGES: Vertshuset Sinclair i Kvam er til salgs igjen.

Sinclair til salgs - igjen

En av Norges mest legendariske veikroer, Sinclair i Kvam, er nok en gang til salgs.

Publisert

Sist gang det en gang så populære stoppestedet ble solgt, var i mai i fjor. Nå ønsker eierne å kvitte seg med veikroen.

Skjønt veikro og veikro. Da E6 gjennom Gudbrandsdalen ble lagt i ny trasé, utenfor Kvam sentrum, forsvant det meste av trafikken til vertshuset. Plutselig var det ikke naturlig for folk på gjennomfart å svinge innom for en karbis eller en svinestek. Dermed forsvant også en betydelig del av inntektsgrunnlaget.

"Sterkt merkenavn"

NY TRASÉ: Da E6-en gikk rett utenfor "stuedøra" var det lange køer for å få servering hos Sinclair, men med omleggingen av trafikken har mange av gjestene forsvunnet.

I dag har huset fortsatt rundt 200 sitteplasser beregnet for bespisning + 150 plasser i pub, stor terrasse med 80 sitteplasser og 11 rom med 34 senger. Eierne fremholder for øvrig at Sinclair fortsatt er en av Norges best kjente veikroer og har et sterkt merkenavn. «Huset rommer en unik samling av gjenstander fra skottetoget i 1612. Veggene dekkes av gamle oljemalerier som viser de dramatiske hendelsene i 1612 og en mengde gamle våpen og antikviteter. Utsmykningen har en helhet som sammen med skottehistorien og navnet utgjør en effektiv plattform for markedsføring. Vertshuset Sinclair har gode kontakter til Sinclair-klanen i Skottland» heter det i annonsen på Finn.

"Stort arbeidspress"

Der står det også noe om årsaken for salget:

«På grunn av stort arbeidspress søkes det nå etter drivere. Eierne av Sinclair driver et annet selskap og har Sinclair AS som tilleggsjobb. Dette går ikke i lengden og det søkes derfor nå etter en løsning som kan avlaste arbeidsmengden» skriver eierne.

Prisen for herligheten er for øvrig fire millioner kroner.

Powered by Labrador CMS