Rekordhelg på Skeikampen

Rekordhelg på Skeikampen

– Den beste åpningshelgen noensinne på Skeikampen, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– Det kom store snømengder tidlig i sesongen, det har vært kaldt nok til snøproduksjon og vi hadde den beste åpningshelgen på Skeikampen noensinne, sier Thorvaldsen.

De gode snøforholdene gjør at skimiljøer oppsøker Skeikampen for å få gode treningsmuligheter.

– Vi har hatt mange gjester på hotellet og blant annet var juniorlandslaget i langrenn her. De var veldig fornøyd med snøforholdene og oppholdet. Til helgen får vi besøk av fem alpingrupper og flere langrennsløpere. Det er gøy! Så nå er det bare å komme opp hit for å stå eller gå på ski, sier Lars S. Pettersen som er hotelldirektør ved Thon Hotel Skeikampen.

Thon Hotel Skeikampen har 83 hotellrom og 66 leiligheter som ligger i umiddelbar nærhet til både alpinsenteret og langrennsløypene. På hotellet er det restaurant og bar, velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer, samt konferansesenter.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen