UNG OG TALENTFULL: Hotelldirektør Henrik Ståhl ved Quality Hotel 33 er Årets hoteliér 2014.
UNG OG TALENTFULL: Hotelldirektør Henrik Ståhl ved Quality Hotel 33 er Årets hoteliér 2014.

Quality-direktør Årets unge hoteliér

Henrik Ståhl, hotelldirektør ved Quality Hotel 33 i Oslo, er kåret til Årets unge hoteliér.

- Å vinne prisen Årets Unge Hoteliér, i hard konkurranse med mange flinke mennesker, henger veldig høyt. Jeg ønsker å sende en stor takk til alle de fantastiske kollegaene jeg jobber med hver dag. Det er de som har bidratt til at jeg fikk denne prisen. Dette er et stort øyeblikk i karrieren min og jeg gleder meg stort til etterutdanningen på Cornell University som følger med prisen, sier Henrik Ståhl, hotelldirektør Quality Hotel 33.

Ståhl begynte sin hotellkarriere som salgssjef for kurs og konferanse på Clarion Hotel Oslo Airport i 2003. To år senere ble han Management Trainee for Nordic Choice Hotels.  I 2009 fikk han sin første direktør jobb på Quality Hotel Spa & Resort Norefjell, for så å tiltre som direktør for Quality Hotel 33 på Økern i Oslo.

- Henrik har gjort en enestående jobb som hotelldirektør for Quality Hotel 33. Han kjenner Quality kjedens-verdier, er hardtarbeidende og resultatorientert. Viktigst av alt, han brenner for hotellfaget og forstår viktigheten av god service. Derfor er vi utrolig glade og stolte av annerkjennelsen som Henrik nå har fått. Det er velfortjent, sier Terje Ropstad, driftsdirektør for Quality Hotels.

Ståhl mottok hedersbevisningen under HSMAIs prisutdeling på Scandic Forenbu i forrige uke. Der delte han podiet med Helene Marie Hallre, som kan smykke seg med tittelen Årets unge leder i hotell- og restaurantbransjen.

Ståhl jobber i en utfordrende stilling med stort ansvar. Han har gått gradene i bransjen og har skaffet seg en bred kompetanse underveis fra forskjellige typer virksomheter. I sin nåværende jobb har Ståhl gjort tildels radikale forandringer, samtidig som gjestetilfredsheten er økt og de økonomiske resultatene er forbedret. Han er kjent for sitt svært gode humør, store drivkraft og solide fagkompetanse, samtidig som han evner å involvere sine kolleger på en positiv måte, heter det i juryens begrunnelse.

Juryen besto av Morten Thorvaldsen, Juryleder, adm. dir. Thon Hotels, Torgeir Silseth, konsernsjef, Nordic Choice Hotels, Hans Kristiansen, sjefredaktør, Hotell, Restaurant & Reiseliv (HRR), Jens B. Raanaas, adm.dir. Pals AS, Svein Arild Mevold, adm.dir., Scandic Hotels Norge og Ingunn Hofseth, adm.dir., HSMAI-

Til toppen