Øl for spesielle anledninger

Øl for spesielle anledninger

Årets juleøl fra kokkene i The Flying Culinary Cirkus inneholder appelsin, lakris og en litt uvanlig tittel.

 

Julen er allerede på plass i butikkene, og den omreisende kokkegruppen The Flying Culinary Circus er ute med sitt eget juleøl. Men da de fikk se designet på etiketten, fikk de seg en overraskelse.

– Det var rett og slett en j som hadde blitt til en p, sier elverumsingen Tor Jørgen Kramprud Arnesen i The Flying Culinary Cirkus, til avisen Østlendingen.

– Må jo bare le av det

– Da vi oppdaget tabben etter å ha trykt opp alle etikettene, tenkte vi ja, ja. Det verste som kan skje, er vel at vi kan piffe opp julestemningnen litt i de norske hjem, humrer kokke-kollega Trond Svendgård, som sammen med Kramprud Arnesen kan bekrefte at det har blitt mye latter i gruppen etter den lille designer-tabben.

– Vi ble jo litt sjokkerte, men man må jo bare le av det, sier Kramprud Arnesen med et smil.

Begrenset antall

Flaskene er for øvrig bare produsert i begrenset antall, så hvis du ønsker juleølen med den noe uvanlige tittelen, gjelder det å skynde seg. Juleølet er produsert i samarbeid med Balder Brygg i Leikanger, og er ifølge Kramprud Arnesen et mørkt og søtlig juleøl litt utenom det vanlige:

– Vi har smakt det til med lakris og appelsin, og smakte på det første brygget i forrige uke. Det ble faktisk et fantastisk godt øl, avslutter han.

 

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen