Nytt nummer ute nå!

Nytt nummer ute nå!

Ikke bare har vi fått et litt lenger og mer passende navn - vi har også en lang rekke godbiter å by deg på i den nye utgaven av Hotell & restaurantmagasinet.

Navnedetaljen først: Siden det rett og slett er mer beskrivende for hva produktet inneholder, fant vi det naturlig å legge til noen ekstra bokstaver. Det nye klingende navnet vårt er derfor Hotell & restaurantmagasinet. Slapp av - alt av e-poster og nettsider er fortsatt det samme.

Så til det som virkelig er viktig, nemlig innholdet i vår ferskeste utgave. Her er det, selvsagt høyst subjektivt meldt, en lang rekke godbiter å sette øynene i.

Blant annet har vi gått grundig til verks for å fortelle hvordan "Norges beste hotellfrokost" kåres. Hvem kårer vinnerne og hva må til for å vinne? I tillegg har vi besøk det som nettopp ble kåret til Norges beste hotell, nemlig Scandic Elgstua i Elverum. Hva er deres suksesskriterier?

Testnedtur

Dessuten har vi tatt for oss oppturen for Kragerø Resort, sakteturisme i Aurland, messefestivitas i Tromsø og Bergen, skjellplukk i skjærgården, presentasjon av deltagerne i Årets Kokk og vi har besøkt den første kandidaten i Hotell & restaurantmagasinets store hotellrestaurantkåring. Det gikk ikke helt som vi hadde trodd på forhånd...

Dette og mye mer kan du lese om HER hvis du ikke klarer å vente til bladet kommer i posten.

PS: Vil du få Hotell & restaurantmagasinet i posten HELT GRATIS? Da sender du en e-post til tips@hotellmagasinet.no med navn og adresse.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen