Nytt magasin ute nå!

Nytt magasin ute nå!

En flunkende ny utgave av Hotell- og restaurantmagasinet er ute nå. Klikk her for å se hva vi byr på.

Årets neste siste utgave av Hotell- og restaurantmagasinet har forhåpentligvis funnet veien til posthyller og postkasser over hele landet. Her er en liten oppsummering av hva vi tilbyr deg i denne utgaven:

- Bransjens bredeste dekning av Årets kokk 2015. Vi har både bildene og intervjuene fra det som ble Stavanger-kokken Christopher W. Davidsens drømmedag.

- Er du hva du sponser? Gir sponsorporteføljene til Norges to største hotellkjeder et godt bilde av hva de vil formidle? Vi har tatt en titt på hva de bruker penger på.

- Budsjettduell i Oslo. Smarthotel vs Citybox. Hvem har det beste totalproduktet?

- Choice med offensiv i Bergen.

- Resepsjonsfritt hotellalternativ i Tønsberg.

- Eventyrlig besøk på Møre-kysten.

- Stor sak om de eneste hotelldriverne igjen på Sjusjøen.

- Friske takter på Byporten.

- Revolusjonerende rottejakt.

- Eksklusiv gårdsrestaurant - midt i hovedstaden.

- Test av Brasserie Paleo - står den til forventningene?

Dette og mye mer får du enten HER eller i papirutgaven som skal ha funnet veien til deg nå.

PS: Har du ikke fått siste utgave, eller vil du bli abonnent? (GRATIS) Da hører vi gjerne fra deg på tips@hotellmagasinet.no. Har du tips om spennende saker eller interessante personer bruker du eskil@hotellmagasinet.no.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen