Nytt liv i Halden-hotell

Nytt liv i Halden-hotell

I dag klokken 12 åpner Park Hotel i Halden dørene igjen etter å ha vært stengt siden konkursen i oktober i fjor.  

Årets første ordinære arbeidsdag inneholder også årets første re-åpning av hotell. I dag ønskes nemlig nye og gamle gjester velkommen til "nye" Park Hotel i Halden. Hotellet ble begjært konkurs i oktober i fjor, men etter at det lokale eiendomsselskapet GG Gruppen tok over eierskapet, ble det blåst nytt liv i hotellet. Det er imidlertid ikke snakk om revolusjonerende endringer. 

- Vi har bygget om en del, fordi det var en rekke mangler i forhold til brannforskriftene. Vi har også pusset opp kjøkkenet, mens resten av hotellet har det ikke vært nødvendig å gjøre veldig mye med. Mandag åpner vi dørene og resepsjonen, mens vi tar i mot de første overnattende her fra onsdag av, sier Tom Erik Sandberg til Halden Arbeiderblad.

- En fryd å overta

Han er hotelldirektør for Thon Hotell og skal drive Park Hotel sammen med to nøkkelpersoner som er hentet fra Dalen hotell i Telemark.

- De to skal bo her og drive hotellet sammen med meg. Dalen er kåret til Norges beste hotell, så disse to blir verdifulle i det videre arbeidet for å få god drift her på Park, sier Sandberg til lokalavisen.

Både Dalene og Park Hotel drives av Norwegian Hospitality Group som også driver Thon hotell i Halden. Og den nye direktøren sier det har vært en fryd å overta, siden de tidligere eierne har vært flinke på vedlikehold.

Budsjetthotell

Sandberg forteller at det de har brukt tid på etter konkursen er å utvikle det nye konseptet og finne en fornuftig måte å drive på.

- Vi mener vi har funnet en nisje som utfyller resten av tilbudet i Halden. Dette blir et budsjett-hotell. Vi kommer ikke til å ha noen a la carte restaurant, men vil servere en enkel frokost og kveldsbuffet. Rommene er utstyrt med kjøleskap i stedet for minibar. Vi har også muligheter for langtidsutleie, noe vi tror det er behov for i Halden.

Totalt har Park hotell 72 rom.

 

 

Til toppen