Nytt liv i Halden-hotell

Nytt liv i Halden-hotell

I dag klokken 12 åpner Park Hotel i Halden dørene igjen etter å ha vært stengt siden konkursen i oktober i fjor.  

Årets første ordinære arbeidsdag inneholder også årets første re-åpning av hotell. I dag ønskes nemlig nye og gamle gjester velkommen til "nye" Park Hotel i Halden. Hotellet ble begjært konkurs i oktober i fjor, men etter at det lokale eiendomsselskapet GG Gruppen tok over eierskapet, ble det blåst nytt liv i hotellet. Det er imidlertid ikke snakk om revolusjonerende endringer. 

- Vi har bygget om en del, fordi det var en rekke mangler i forhold til brannforskriftene. Vi har også pusset opp kjøkkenet, mens resten av hotellet har det ikke vært nødvendig å gjøre veldig mye med. Mandag åpner vi dørene og resepsjonen, mens vi tar i mot de første overnattende her fra onsdag av, sier Tom Erik Sandberg til Halden Arbeiderblad.

- En fryd å overta

Han er hotelldirektør for Thon Hotell og skal drive Park Hotel sammen med to nøkkelpersoner som er hentet fra Dalen hotell i Telemark.

- De to skal bo her og drive hotellet sammen med meg. Dalen er kåret til Norges beste hotell, så disse to blir verdifulle i det videre arbeidet for å få god drift her på Park, sier Sandberg til lokalavisen.

Både Dalene og Park Hotel drives av Norwegian Hospitality Group som også driver Thon hotell i Halden. Og den nye direktøren sier det har vært en fryd å overta, siden de tidligere eierne har vært flinke på vedlikehold.

Budsjetthotell

Sandberg forteller at det de har brukt tid på etter konkursen er å utvikle det nye konseptet og finne en fornuftig måte å drive på.

- Vi mener vi har funnet en nisje som utfyller resten av tilbudet i Halden. Dette blir et budsjett-hotell. Vi kommer ikke til å ha noen a la carte restaurant, men vil servere en enkel frokost og kveldsbuffet. Rommene er utstyrt med kjøleskap i stedet for minibar. Vi har også muligheter for langtidsutleie, noe vi tror det er behov for i Halden.

Totalt har Park hotell 72 rom.

 

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen