Nytt hotellkonsept til Norge

Nytt hotellkonsept til Norge

Før sommeren introduserte Scandic-eide HTL hotels et nytt hotellkonsept i Stockholm. Nå kommer det to nye hoteller i Oslo.

 

HTL hotels tar over to hoteller i Norge, Rica Travel og Rica G20 i Oslo, for å bygge dem om til det nye og innovative HTL-konseptet. Dette er første steg i en nordisk ekspansjon der planen er å ha minst 20 hoteller lansert i løpet av fem år.

HTL hotels er en ny hotellkjede hvor konseptet er hoteller med sentral beliggenhet og attraktive priser, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Ideen baseres på å bygge arealeffektive hoteller der det handler å høyne kvaliteten på det gjesten faktisk verdsetter ved en hotellopplevelse.
Joachim Högefjord, administrerende direktør for HTL hotels, sier de to nye hotellenes beliggenhet med umiddelbar nærhet til midtre del av Karl Johans gate, er perfekt for konseptet.
– Vi har hatt fått en unik mulighet til å etablere oss raskt i Norge. Vi gjør noe helt nytt i hotellbransjen som attraherer den moderne reisende, sier han.

Bedre hotellopplevelse

Med mobiltelefonen som romnøkkel, enkel og rask innsjekking og booking til alle døgnets tider tilbyr HTL Hotels en forenklet digital og individuell reiseopplevelse. Du velger selv om du vil sjekke inn på vei til hotellet, da får du nøkkelen direkte på mobiltelefonen, eller om du på få sekunder ønsker å sjekke inn via et nettbrett ved ankomst. I HTL hotels nøkkelapp finner du alt du trenger av informasjon samt en egen byguide. I hotell-loungen vil du møte våre verter og vertinner som erstatter den tradisjonelle resepsjonisten som alltid er tilgjengelig for å hjelpe til med alt fra å gi råd om byen til å servere mat og drikke. På rommets LED-TV kobler du enkelt til private digitale enheter via Airplay eller Miracast.

Populært konsept

I Sverige har HTL hotels i løpet av de fire første månedene hatt gjester fra 80 land, og fått topplasseringer på tjenester som for eksempel TripAdvisor.
HTL hotels er en selvstendig hotellkjede og et eget varemerke. HTL hotels inngår i Scandic konsernet som eies av EQT (84%) og Accent (16%).

 

Til toppen