Nytt gull til Kraftkar

Nytt gull til Kraftkar

Kraftkar fra Tingvollost vant NM-gull i gardsost under Matstreif i dag.

Tingvollost har vært en storsamler av premier og utmerkelser for sine produkter i løpet av årene. I forbindelse med matfestivalen Matstreif i Oslo, tok de nok et NM-gull i gardsost. Gullet fikk de for Kraftkar, men i tillegg ble det sølv for osten Edel frue, og bronse for osten Vismann.

– Det er minst like morsomt å vinne hver gang, men det blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år. Vi er stolte over å ha holdt en så jevn kvalitet på produktene våre over så lang tid, sier Kristin Waagen fra Tingvollost, til avisen Tidens Krav.

Sammen med tre andre ansatte er hun i Oslo for delta under matfestivalen, hvor Tingvollost har egen stand.

– Vi er veldig stolte over ostene våre.  Det er ingen selvfølge å bli premiert på denne måten. Vi stiller med en helt annen ost enn sist, det er en ny jury, og flere nye blåmuggoster har kommet på markedet, fortsetter hun til avisen.

Høy kvalitet

Hun mener kvaliteten på norsk gardsost har blitt meget god de siste årene.

– Nivået er kjempehøyt. Det lages mye god ost i Norge, og flere av de gode ostene deltok for første gang i år. Det var veldig spennende, sa Waagen da resultatet ble kjent.

Ostesalget går forøvrig så det suser under messen, hvor de skal ha stand også lørdag og søndag.

Hjemme på ysteriet har produksjonsgjengen feiret seieren til lunsj i dag.

– De er de som har æren for at osten smaker så bra. Vi har virkelig dyktige mennesker hos oss, sier hun til tk.no

Selskaps & Serveringsgruppen bytter navn til byOSLO:

Tar opp kampen mot de store utelivsaktørene

Oslo-gutta Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen og er ikke redde for å innrømme at de kjemper over sin vektklasse. Nå ønsker de å vise mer muskler og relanserer selskapet under nytt navn: byOSLO. Les hele saken

Til toppen