NY SJEF: Fran Ove Wennevik er nye sjef på Radisson Blu Park Hotel på Fornebu.
NY SJEF: Fran Ove Wennevik er nye sjef på Radisson Blu Park Hotel på Fornebu. (Rickard L Eriksson)

Ny sjef på Fornebu

Frank Ove Wennevik er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.

– Frank Ove er svært dyktig og har gjesten i fokus, så vi er glade for at han skal lede teamet på Fornebu. Hotellet har mange stamgjester, som kommer tilbake for de gode opplevelsene. Vi er trygge på at Frank Ove kommer til å videreføre dette arbeidet på best mulig vis sammen med teamet på hotellet, sier Ronald Smithjes, Norgessjef for Radisson Hotel Group.  

NK på Plaza

Wennevik har jobbet i reiselivsbransjen i mer enn 10 år og kommer sist fra stillingen som assisterende hotelldirektør ved Norges største hotell; Radisson Blu Oslo Plaza.

Der har han i en årrekke hatt Tarje Hellebust som mentor, og selv ledet flere avdelinger innen både mat & drikke og møte & event. Frank Ove har også vært både resepsjonist og guide, og tar med seg viktig lærdom fra tiden hos Norges største hotell.

– Jeg gleder meg veldig til å lede hotellet sammen med det svært erfarne teamet. Etter flere år i hotellbransjen og med erfaring fra driften, vet jeg viktigheten av å ta seg god til å lytte til gjester og medarbeidere for å få de aller beste resultatene, sier Frank Ove Wennevik, General Manager ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu. 

Til toppen