Ny ledergruppe i Nordic Choice

Nordic Choice Hotels har ansatt fire nye kjededirektører.

I august tiltrådde Katalin Paldeak stillingen som Chief Operating Officer (COO) for Nordic Choice Hotels. Nå er den øvrige ledergruppen med kjededirektører for de respektive kjedene Comfort Hotels, Clarion Collection og Clarion Hotels klar.

- Etter en grundig prosess er det en glede å presentere våre nye kjededirektører. Jeg er overbevist om at denne sammensetningen av mennesker vil bidra til å realisere hver enkelt kjedes unike potensial - og samtidig løfte Nordic Choice Hotels som selskap, sier COO for Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

Henrik Berghult (36) er ansatt som kjededirektør for Clarion Hotel. Han har bred erfaring fra flere internasjonale hotellselskaper, og kommer senest fra stillingen som hotelldirektør på Clarion Hotel Arlanda Airport. 

John Kristian Stubban (45) er ansatt som kjededirektør for Clarion Collection. Han kommer fra stillingen som driftsdirektør i samme kjede. John Kristian har lang erfaring fra hotelldrift med særlig ekspertise innen revenue og distribusjon. 

Camilla Bergman (47) er ansatt som kjededirektør for Comfort Hotel. Hun kommer fra stillingen som driftsdirektør i Clarion Hotel, og har lang erfaring innen strategi, salg, distribusjon og økonomi. 

Eivind Tangvik (49) skal videreutvikle og forsterke merkevaren og organisasjonen innen Quality Hotel og Quality Resort.  

Han omtales i pressemeldingen som en av Nordic Choice Hotels’ mest kompetente og erfarne kjededirektører.

 - Med nærmere 4000 rom under utbygging de neste 3 årene, er vi avhengig av en organisasjonsstruktur som er rustet for offensiv vekst. Vi er utrolig fornøyd med det nye laget som er på plass. Organisasjonsendringen gir oss et fantastisk utgangspunkt for fornyelse, innovasjon og utvikling i årene fremover, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth

De nye kjededirektørene tiltrådde i stillingene 1. oktober.

 

 

Til toppen