Ny jobb for Siri Løining Kolderup

Ny jobb for Siri Løining Kolderup

Kjendishotellet The Thiefs kommunikasjonssjef får nye oppgaver.

 

Siri Løining Kolderup er ny kommunikasjonssjef for Tjuvholmen KS og skal løfte den nye bydelen i Oslo som nå står helt ferdig.

- Etter 11 år med prosjektering og bygging, er vår viktigste oppgave nå å få bydelen til å leve. Siri har bidratt til å gjøre hotellet The Thief til en internasjonal destinasjon i seg selv. Som kommunikasjonssjef for Tjuvholmen får hun ansvaret for å skape aktiviteter og verdi for alle bydelens beboere, bedrifter og besøkende, sier Gunnar Bøyum, som var ansvarlig for Tjuvholmen-utbyggingen før han ble administrerende direktør i Aspelin Ramm.

Løining Kolderup vil fortsette som kommunikasjonsansvarlig for hotellet The Thief, men nå i en redusert stilling.

- I tillegg til å være en stolt del av Oslo by, retter Tjuvholmen seg mot et internasjonalt publikum. Holmen har blitt en turistattraksjon i seg selv. Besøkende går bryggelangs, koser seg med nærheten til fjorden og utsikten til resten av byen. Vi skal jobbe for å skape tilbud og opplevelser for alle som besøker Tjuvholmen, både fra Norge og utlandet, sier Siri Løining Kolderup.

 

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen