Norefjell ut av Quality

Norefjell ut av Quality

Spa-hotellet på Norefjell skal stå på eget ben og har skiftet navn til Norefjell Ski og Spa.

Det store resortet på Norefjell har lenge vært kjent som Quality Spa & Resort Norefjell, men har nå tredd ut av kjeden.

 

– Denne dagen har vi ventet lenge på. Vi er svært fornøyd med å bli et frittstående hotell med egen merkevare, og bli en del av Nordic Hotels & Resorts, sier adm. direktør Anne Rustberggard Varden i en pressemelding.

Det nye navnet er fra 4. januar Norefjell Ski og Spa.

Hotelldirektør Varden er stolt av hotellets nye navn og logo.

– Våre gjester kjenner oss som Norges beste ski- og spahotell, men de fleste har nok slitt med å uttale navnet vårt riktig. Fra tid til annen har vi også bommet selv. Norefjell Ski & Spa representerer identiteten vår og hva vi kan tilby våre gjester. Ski-, spa- og naturopplevelser i fantastiske omgivelser på Norefjell, sier hun.

Nordic Hotels & Resorts har i løpet av få måneder vokst til å omfatte 14 medlemshoteller, med Norefjell Ski & Spa som siste tilskudd.

 

- Vi ønsker Norefjell Ski & Spa hjertelig velkommen på laget. I Nordic Hotels & Resorts samler vi Skandinavias fremste resort- og liftestylehoteller, og Norefjell Ski & Spa passer perfekt inn. De tilbyr fantastiske fjellopplevelser og høyt kvalitetsnivå i alt de jobber med. Som en del av vår gruppe får de nå frihet til å videreutvikle sitt tilbud og bygge en klar posisjon i markedet som ett av Norges fremste resorter, samtidig som de beholder styrken ved å være med i et større system, sier Trond Bastiansen, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts.

Til toppen