Bjarte Gjerde og Lars Erik Vesterdal (bak) åpner ny restaurant i Trondheim. Her fotografert ved kåreingen av årets beste hotellfrokost 2014.
Bjarte Gjerde og Lars Erik Vesterdal (bak) åpner ny restaurant i Trondheim. Her fotografert ved kåreingen av årets beste hotellfrokost 2014.

Nidelven-troika starter restaurant

Den tidligere Nidelven-sjefen Bjarte Gjerde åpner restaurant, 200 meter unna sin tidligere arbeidsplass.

Og Nidelven-bossen er langt ifra den eneste "kjenningen" som flytter seg over brua til Solsiden. Med seg på laget får han både avtroppende F&B Manager ved hotellet Lars Erik Vesterdal og sin sønn, tidligere markedssjef Peter A. Gjerde. Dette melder adressa.no

Sammen starter de ny restaurant i lokalene til Renaa Matbaren. Begge etasjene i restauranten skal utvides og totalt blir det 80 sitteplasser i første etasje og 70 i andre. Sommerstid blir det uteservering for 90 personer.

Etter planen vil restaurantnyheten åpne til sommeren, da med "frokostkongen" Vesterdal som daglig leder og matansvarlig, eldstemann Gjerde som styreformann og Peter A. Gjerde som nestleder med ansvar for salg, marked og PR.

Samtlige tre er inne på eiersiden, i tillegg til Gustav Witzøe, gründeren bak laksegiganten Salmar, melder Adressa.no

Til toppen