TIL NHC: Frederik Lindvik bytter ut THE THIEF med NHC.
TIL NHC: Frederik Lindvik bytter ut THE THIEF med NHC. (Bilde: Jens Bredberg)

NHC forsterker i Norge

Rådgivningsfirmaet Nordic Hotel Consulting (NHC) har sikret seg THE THIEF-røveren Frederik Lindvik som ny Associate Partner i Norge.

Ansettelsen er et viktig skritt for å møte en økende etterspørsel av rådgivningstjenester i det norske markedet.

Frederik Lindvik innehar en Bachelor Grad i Business Administration og International Hospitality Management fra Glion Institute of Higher Education (GIHE) i Sveits med spesialisering innen finans og Revenue management. Han har arbeidserfaring fra utlandet og har jobbet med utvikling av eksisterende og nye hoteller fra Starwood Hotels sitt EAME kontor i Brussel. Fra 2008 til 2016 jobbet han for Nordic Choice Hotels i Sverige og Norge med Operations management og kommersiell utvikling. Lindvik kommer sist fra THE THIEF hvor han jobbet som Operations Manager med ansvar for drift og topplinje.

- Med den økende etterspørselen i den norske hotellsektoren drevet av økt internasjonal turisme, ser vi at interessen innen hotellutvikling og investeringer er økende. NHC ser et stort potensiale i å bistå hotelleiere med operatørsøk og i selve utviklingsfasen av nye hotell. Dette gjøres gjennom å identifisere potensielle muligheter i eksisterende marked på best måte, samt å bidra til å skape et lønnsomt hotell som raskt tar sin posisjon i markedet, sier Lindvik i en pressemelding.

Han følgende skussmål av NHC-partner Christian Kielgast:

- Vi ønsker kontinuerlig å styrke vår posisjon i alle våre markeder ved å ha team med nøkkelkompetanse som kan tilfredsstille behovene til både lokale og internasjonale kunder. Frederik har bred erfaring fra hotellbransjen i Norden og internasjonal erfaring. Med sin kunnskap innen hotell, finans og drift er han et sterkt tilskudd til NHC og bidrar med kompetanse som våre kunder etterspør, sier Kielgast i samme pressemelding.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen