TAKKER AV: Lars Erik Vesterdal slår følge med far og sønn Gjerde ut døren på Rica Nidelven.
TAKKER AV: Lars Erik Vesterdal slår følge med far og sønn Gjerde ut døren på Rica Nidelven.

Nå slutter frokostsjefen også

Kjøkkensjef Lars Erik Vesterdal følger to blad Gjerde ut døren på Rica Nidelven. 

Etter ni år ved Rica Nidelven Hotel kaster Food and Beverage Manager Lars Erik Vesterdal inn kjøkkenhåndkleet.

– Vi har opplevd og prestert mye i disse årene. Jeg tenkte det var tid for å slippe til andre, sier Vesterdal til Adressa.no.

Rica Nidelven har vunnet konkurransen om beste hotellfrokost ni ganger, åtte av dem med Vesterdal som sjef på kjøkkenet.

– Vi har et fantastisk team her, det beste noensinne. Vi har et enestående miljø. Det er en gjeng som gleder og inspirerer hverandre, sier kokken til avisa. Han understreker at avgangen ikke henger sammen med salget av Rica-kjeden til Scandic.

Nylig forlot Bjarte Gjerde og sønnen Peter A. Gjerde jobbene som henholdsvis direktør og markedssjef ved Rica Nidelven. Vesterdal skal jobbe ut oppsigelsestiden i slutten av februar neste år.

LES OGSÅ: Slutter også ved Nidelven

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen