Nå er The Well åpnet

Nå er The Well åpnet

Med åpningen av The Well like utenfor Oslo løftes norsk spakultur rett opp i verdenseliten. 10.500 kvadratmeter og tre etasjer med pur nytelse.

Dagene da luksuriøs oppvartning og fullkommen kroppslig velvære var de rike og berømtes domene er forbi. Slik innleder The Well sin pressemelding.

Hotellmagasinet var selvsagt på plass da pressen fikk bivåne praktanlegget på Sofiemyr i dag og kan skrive under på at dette blir en ny og enorm opplevelse for de besøkende.

Omfattende

Arkitektkontoret Halvorsen & Reine har tegnet en velværedrøm med 15 forskjellige saunaer, 25 behandlingsrom, 11 bassenger, hager, grotter, lounger og en 250-seters restaurant.

Anlegget går over tre etasjer. I første etasje er det blant annet et 500 000 liters basseng, lounge og flere badstuer og kulper. I andreetasjen fortsetter herligheten med en stor SPA-avdeling med 25 ulike behandlingsstasjoner fra alle verdenshjørner, egen Hammam-avdeling og flere attraksjoner. I øverste etasje blir det en japansk avdeling, utebasseng og en restaurant.

400 millioner har det kostet å bygge og det er litt av en oppgave eierne og driverne har foran seg for å får dette til å gå rundt. Foreløpig er det 109 ansatte som er i sving, men sjef Mikael Eliassen sier det er flere på vei inn, blant annet er behovet stort for kokker.

Stolt sjef

Eliassen var for øvrig synlig stolt under presserunden i dag.

– Dette er helt fantastisk å være med på og jeg gleder meg til folk får oppleve det. Jeg har allerede fått mine favorittsted rundt på anlegget, sier Eliassen. 

Han snakket selvsagt mer utfyllende om de ulike attraksjonene, men alt dette og MYE mer får du lese i Hotellmagasinet 8 - som trykkes på tirsdag.

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen