Metos-app gjør det lettere

Metos-app gjør det lettere

Metos lanserer gratis-appen Professional Kitchen Planner for hjelp til planlegging av storkjøkken.

 Digital planlegging av kjøkken har lenge vært en mulighet på privatmarkedet, men nå kommer også storkjøkken-delen etter. Målet er å gjøre planleggingsfasen lettere.

- Applikasjonen inneholder over 600 symboler av de viktigste apparatene og utstyret i kjøkkenet og visualiserer arealutnyttelse og kostnader i kjøkkenet på en enkel måte. Dermed kan en krevende planleggingsfase bli litt enklere, ifølge salgssjef i Metos Frode H. Andersen.

Full av lovord

Metos har jobbet intensivt med utviklingen av kjøkkenplanleggeren og salgssjefen er ikke overraskende full av lovord om nyvinningen, som er utviklet for PC og Mac.

- I appen kan du tegne opp vegger og strukturer, og deretter fylle det med apparater og innredning. Ved å klikke på 3D-view kan du se planløsningen fra ulike vinkler. Du kan også skrive ut planløsningen og du kan lagre den for senere redigering. Kundenes forventinger til løsning, informasjon og tilgjengelighet er stadig økende og her har vi sett til B2C markedet for inspirasjon. Vi er stolte av å presentere en gratis storkjøkkenplanlegger og en nyvinning innen storkjøkken, sier Andersen.

Se hvordan planleggeren virker på metos.no

 

 

Til toppen