Knut Brevik har overlatt ansvaret til sønnen Anders. Denne uken feirer de bedriftens første 40 år med tur til Conexpo i Las Vegas. I løpet av uken blir det både faglig påfyll og også show med Celine Dion og utflukt til Grand Canyon.

Far og sønn feirer 40 år i Vegas

LAS VEGAS (AT.no): Som 16-åring startet Knut A. Brevik for seg selv - uten lappen, men med traktorgraver. Nå feires 40 årsjubileet i Las Vegas.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Conexpo i Las Vegas var en glimrende arena for å feire førti år i bransjen for Sylling-entreprenøren Knut A. Brevik AS.

- Jeg startet bedriften i 1974, 16 og et halvt år gammel. Da hadde jeg kjøpt en traktorgraver - en Ferguson 65 med Sesam 500-graver. Jeg hadde jo ikke billappen, og heller ikke traktorlappen, forteller Knut A. Brevik når AT.no møter ham på Volvos stand i Las Vegas Convention Center, der årets viktigste anleggsmesse Conexpo går av stabelen.

Valget av Volvos stand som møteplass er ikke tilfeldig. Nå er det nemlig kun Volvo som gjelder for bedriften, som har fem gravemaskiner, to lastebiler og en hjullaster.

- Det har bare vært Volvo-maskiner en stund nå. Ser ingen grunn til å bytte, sier Brevik.

I dag er det sønnen Anders Brevik som er daglig leder i selskapet med fire ansatte og en fast innleid. Omsetningen i fjor var på rundt 16 millioner kroner, og Anders Brevik sikter seg inn mot rundt 20 millioner kroner i år.

Oppdragene til Knut A. Brevik AS er stort sett innenfor enebolig markedet på det sentrale Østlandet. 

 

Powered by Labrador CMS