KONKURS: Driftsselskapet bak Hemne Hotell AS på Kyrksæterøra er konkurs.
KONKURS: Driftsselskapet bak Hemne Hotell AS på Kyrksæterøra er konkurs.

Konkurs etter to lederskifter

To lederskifter på et halvt år hjalp ikke Hemne Hotell.

Torsdag i forrige uke ble det åpnet konkurs i boet til Hemne Hotell AS.

Det er ved Inntrøndelag tingrett åpnet konkurs i boet til Hemne Hotell AS etter begjæring fra Inntrøndelag skatteoppkrevingskontor. Selskapet skal skylde omlag en halv million kroner i arbeidsgiveravgift og skatt, skriver søvesten.no.

Konkursen i driftsselskapet kommer etter at to leders har forsøkt å få hotellet riktig spor i løpet av 2014. I januar ble Bjarne Sæther ansatt som ny daglig leder. Men allerede i juli ble han avløst av Ann Mari Hofset, mangeårig ansatt ved hotellet.

LES MER: Skifter ut ledelsen

Bobestyrer er advokat Line Gulbrandsen i advokatfirmaet Welde, og første skiftesamling blir avholdt 25. november i Inntrøndelag tingrett. Gulbrandsen opplyser overfor avisa Sør-Trøndelag at hun forventer flere krav mot boet. 

Hemne Hotell har det siste året vært drevet av driftsselskapet Hemne Hotell AS med postadresse Steinkjer. Søvesten har ikke klart å få en kommentar fra hotellets driftsselskap og eiere.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen