LEGGER TIL RETTE: Gjennom mer enn ti år har Magnus Berglund jobbet for å øke tilgjengeligheten ved Scandics hoteller. Nå kan han vinne en pris for arbeidet.
LEGGER TIL RETTE: Gjennom mer enn ti år har Magnus Berglund jobbet for å øke tilgjengeligheten ved Scandics hoteller. Nå kan han vinne en pris for arbeidet.

Kan bli årets helt

Scandics Accessibility Director Magnus Berglund kan vinne pris på European Diversity Awards.  

European Diversity Awards er kjent som Oscar-utdelingen av mangfold, og anerkjenner og feirer organisasjoner og enkeltpersoner som har vist innovasjonsevne, kreativitet og engasjement for likestilling, mangfold og inkludering i løpet av 2014.

Scandics Accessibility Director Magnus Berglund en av syv personer nominert til prisen «hero of the year» under årets utdeling. Juryen består av 16 medlemmer med ulike roller og arbeidsområder, og de har gjort nominasjonen på følgende grunnlag:

«Scandic Hotels setter bærekraft i hjertet av sin virksomhet. Med Magnus som en sentral pådriver og ambassadør for tilgjengelighet setter Scandic behovene til alle gjester i sentrum for sin forretningsmodell. Scandic har bygget et program rundt tilgjengelighet som inkluderer bygninger, inventar, møbler, design, opplæring av sine ansatte, menyer, konferanse- og møtefasiliteter, informasjon og bestillingstjenester etc. for å sikre at gjester med funksjonshemninger eller andre behov kan nyte et hyggelig og problemfritt opphold. Han er en utrettelig og uselvisk ambassadør for tilgjengelighet, og han deler gjerne sine kunnskaper med andre som er interessert i å gjøre mer for å bedre tilgjengeligheten og inkluderingen i turistnæringen.»

- Jeg er veldig beæret over å være nominert til denne prisen, sier Magnus Berglund, Accessibility Director i Scandic.

Scandic har arbeidet for å øke tilgjengeligheten siden 2003, da Magnus Berglund ble ansatt som Accessibility Director. I løpet av de siste årene har hans arbeid blitt anerkjent i internasjonale medier, og Scandic har mottatt en rekke priser for sitt arbeid med tilgjengelighet.

- Vi er glade for å se at Magnus er nominert som «hero of the year» i denne prisutdelingen. Dette viser at det arbeidet som Scandic og Magnus har lagt ned i løpet av årene får oppmerksomhet over hele verden. Det er noe vi er veldig stolte av, og vi vil fortsette å se nærmere på hvordan man kan forbedre oppholdet for våre gjester med spesielle behov, sier konsernsjef i Scandic Frank Fiskers.

Prisutdelingen finner sted i London 2. oktober.

Til toppen