IntoLife til topps

IntoLife til topps

Juryen i Local EAT Award har kåret Bærumsbedriften IntoLife til Norges beste mat- og miljøentreprenør.

IntoLife er årets norske kandidat i konkurransen EAT Stockholm Food Forum i midten av juni. Det ble klart etter at juryen i den norske finalen har kåret sin vinner.

Vinneren har laget en kalkulator som beregner miljøavtrykket til ulike typer mat. Kalkulatoren er beregnet på bruk i restauranter og storkjøkken og gjør det enkelt å finne ut hvordan man kan minske miljøavtrykket, redusere matavfall med opp mot halvparten, og forbedre lønnsomheten gjennom tilpasning av menyen.

– Vi er utrolig begeistret over å bli kåret til Nasjonal Vinner i Local EAT Award. Nå skal vi forberede oss til EAT Stockholm Food Forum hvor vi får vise frem ideen vår til verdens fremste hjerner innen mat, helse, bærekraft og business! sier Will Nicholson i IntoLife.

Lær mer om IntoLife her.

– IntoLife har med sin klimakalkulator tatt tak i et problem som mange kjenner på – deres produkt vil bidra til å gjøre mange kjøkken mer bærekraftige. Det er lønnsomt for alle. Vi merker at ønsket om å utvikle grønne, bærekraftige løsninger er stor både blant små og store bedrifter i NHO. Markedet krever det, teknologien åpner for det, og bedriftene ønsker det selv, sier Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO og jurymedlem i Local EAT Award.

Local EAT Award arrangeres av Nordic Choice Hotels, NHO og EAT, og søker etter ideer som gir oss sunne og bærekraftige matløsninger. Den nasjonale vinneren får reise på EAT Stockholm Food Forum, og en sjanse til å vinne hovedpremien på 100 000 kroner og et mentormøte med Petter Stordalen.

Lær mer om Local EAT Award her.

– Grønt entreprenørskap kommer til å bli stadig viktigere når Norge skal rustes for fremtiden, og vi vil bidra til å heie frem gründerånden her til lands. IntoLife gjør det enklere å servere litt mer klimavennlig mat, samtidig som man faktisk forbedrer resultatet på bunnlinja. Det er virkelig det Local EAT Award handler om, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels og jurymedlem i Local EAT Award.

Local EAT Award arrangeres for tredje år på rad og hovedvinner kåres på EAT Stockholm Food Forum 14. juni.

Selskaps & Serveringsgruppen bytter navn til byOSLO:

Tar opp kampen mot de store utelivsaktørene

Oslo-gutta Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen og er ikke redde for å innrømme at de kjemper over sin vektklasse. Nå ønsker de å vise mer muskler og relanserer selskapet under nytt navn: byOSLO. Les hele saken

Til toppen