AVTALE: Idrettspresident Børre Rognlien og administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic inngår samarbeid.
AVTALE: Idrettspresident Børre Rognlien og administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic inngår samarbeid.

Idrettsforbundet valgte Scandic

Norske idrettsfolk skal bo på Scandic-hoteller i fire år framover. 

Norges Idrettsforbund og Scandic Hotels har signert en samarbeidsavtale, verdt flere millioner kroner. Avtalen gjør Scandic til Idrettsforbundets nyeste hovedsamarbeidspartner.

Avtalen trer i kraft 1. januar 2015 og strekker seg over fire år. Det synes idrettspresident Børre Rognlien i Norges Idrettsforbund er svært gledelig.

- Vi er meget stolte av å få Scandic som hovedleverandør på hotell- og konferansetjenester i Norge. Avtalen vil sørge for at ansatte og tillitsvalgte i NIF, særforbund, idrettskretser, idrettsråd og idrettslag som er tilsluttet NIF får idrettspriser og andre gunstige vilkår når de skal overnatte i forbindelse med mesterskap og trenings- og idrettssamlinger, sier Rognlien.

Samarbeidet med Idrettsforbundet inkluderer også Norges Olympiske Komité, Norges Paralympiske Komité og Olympiatoppen. Steen-Mevold forteller at det finnes flere forbindelser mellom Scandic og Idrettsforbundet.

- Det er naturligvis gledelig for oss å være vertskap for både toppidrettsutøvere og personer tilknyttet norsk idrett. Samtidig har vi stort fokus på tilgjengelighet på alle våre hoteller, et fokus som vi helt klart deler med Idrettsforbundet, sier han.

Scandic kjøpte Rica Hotels i vinter, og startet Nordens største omprofileringsprosess i starten av september. Dette innebærer økt treningsfokus og Scandic holder på å installere gym på nesten alle de nye hotellene.

- Olympiatoppen sitter på en unik kompetanse innenfor prestasjonskultur og ernæring, og den kompetansen skal vi benytte oss av i utviklingen av blant annet treningsprogrammer og treningsråd for våre gjester, sier Steen-Mevold.

Til toppen