Hordaheimen i Plus

Hordaheimen i Plus

BW Hotell Hordaheimen i Bergen kvalifiserte seg denne uken til neste nivå i Best Western, og er dermed det fjerde BEST WESTERN PLUS® hotellet i Norge.

Hotellet har rike tradisjoner som Bergens eldste hotell, og åpnet sine dører i 1918. I 2007 ble hotellet utvidet med 33 nye superiorrom samtidig som man pusset opp kurs- og konferanseavdelingen og åpnet en ny lobbybar. I 2013-2014 gjennomgikk hotellet en totalrenovering av de eldste 55 rommene, resepsjonen og Kaffistova. Kaffistova gjenspeiler igjen sin historie med spennende gamle bilder, veggur og de flotte gamle Kinsarvik-møblene. Kaffistova er populær både blant lokalbefolkningen og hotellgjestene for sin tradisjonsrike, hjemmelagde norske mat.

Eier flere hoteller

Hordaheimen har vært medlem i Best Western siden 2001, og Bjarte Bergesen har drevet hotellet siden 2006. I tillegg driver han også BW Sandviken Brygge Hotel og Ole Bull Hotel som går inn i Best Western senere i høst.

Han sier: – Vi har så langt hatt gode erfaringer med Best Western som kjede, og synes det er kjekt å få samlet alle våre tre forskjellige hotellprodukter under samme paraply. Vi har bastionen BEST WESTERN PLUS® Hotell Hordaheimen som et komfortabelt sentrumsalternativ, intime BW Sandviken Brygge i naturskjønne omgivelser i Sandviken og leilighetshotellet Ole Bull Hotel & Apartments for de som ønsker fullt utstyrte leiligheter, særlig med tanke på langtidsleie. Noe for et hvert segment innen samme kjede.

– Med flere gode BW-hoteller i Bergen er det positivt og viktig at dette hotellet får vist sin kvalitet og gode servicenivå som et BEST WESTERN PLUS®-hotell, sier sier Hege Ramm, Country Manager Norway i Best Western Scandinavia. – Dette gir gjestene våre større valgmuligheter når vi nå kan tilby flere Best Western-kategorier i samme by.

 

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen