Her er Norges Bocuse d'Or-meny Øyvind Ludt Publisert mandag 09. mai 2016 - 08:56 Sist oppdatert mandag 09. mai 2016 - 08:56 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annonse Dette er menyen som skal sikre Christopher William Davidsen gull i Bocuse d'Or: ✕ restaurant og bar Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Ønsket å gjøre hotell om til boliger - kommunen sa nei KLP får ikke realisert planene om eldreboliger.
Pluss – Hotellet vårt ble kalt verdens åttende underverk Etter 40 år på samme arbeidsplass, gleder Signe Kroknes seg fortsatt til å gå på jobb hver dag. – Jeg er stolt av arbeidsplassen min, sier hun.
Pluss Radisson Blu Scandinavia utvider - kanskje, såvidt! Det velkjente hotellet ved Slottsparken i Oslo fyller rundt år, kanskje med et rundt antall rom.
Pluss Problemer for «tidenes fordelsprogram» Skulle lanseres i fjor, nå skal fordelsprogrammet ha møtt på ytterligere hindringer på veien.
Ja til hotell etter 11 år Eiendomsmilliardær sier dette er den lengste og dyreste byggesøknaden han har vært med på.
– Nytt hotell vil gi store negative konsekvenser Statsforvalteren er svært kritisk til planforslaget for Helma hotell i Mo i Rana.
Her blir det snart nytt hotell Det planlegges nytt hotell på Brakerøya i Drammen. Det skriver AF Gruppen på sin nettside.
Pluss Sjekk inn: – Min arbeidsplass er ikke helt som andre hoteller Susanne Mikkelsen har ikke en helt normal hotelljobb. Hun jobber nemlig som resepsjonssjef på MS Trollfjord, og hele jobben skjer på et skip.
Pluss En by har hatt RevPAR-vekst på vel 50 prosent så langt i mars Wiederstrøm Hotel Consulting har analysert de foreløpige tallene for mars fra Benchmarking Alliance for Hotellmagasinet. En by peker seg spesielt ut når det gjelder vekst.
Dømt til å betale 180 millioner kroner Fikk redusert kravet etter å ha saksøkt staten, men må fortsatt punge ut. Vurderer anke.
Brudd i forhandlingene for hotell- og restaurantbransjen Fellesforbundet og Parat bryter forhandlingene med NHO Reiseliv og går til mekling på Riksavtalen.
Fløirestauranten åpner igjen etter 15 måneder Langvarig og omfattende oppussing bringer restauranten tilbake til røttene - og nesten 100 år tilbake i tid.
Det planlegges nytt hotell midt i byen Etterspørselen etter hotellrom er økende i Tønsberg. Dette er bakgrunnen for at det planlegges et nytt hotell i Foynkvartalet.
Pluss Ni turistanlegg til salgs i samme fylke Mange hoteller og serveringssteder på markedet - enkelte til langt under takst.
Pluss Ny sjef på Oppdal Turisthotell Linda Flatmo Hoel tar over i september, kun ett år etter at hun ble ansatt hos hotellet.
Storstilt og langvarig utbygging Tenker tiår frem i tid, med planer om nytt hotell, restaurant og velværesenter.
Verdens tøffeste kokkekonkurranse i gang i Trondheim Europas beste kokker kniver om å bli aller best, foran et fullsatt Trondheim Spektrum.
Hotel Union ble årets bedrift 2023 Hotel Union har blitt en stor og viktig arbeidsplass i en liten bygd med kun 230 innbyggere. Dette er bakgrunnen for at hotellet ble kåret til årets bedrift 2023
Pluss – Målet er at gjestene skal få oppleve mest mulig av Svalbard Et langvarig strømbrudd er noe av det Sanne husker best fra sin tid som ansatt på Svalbard. Selv om det var koselig med stearinlys i hele lobbyen, var det også en påminnelse om hvor isolert man blir når strømmen forsvinner.