Heder til Bente Holm

VisitOSLOs administrerende direktør Bente Holm ble utpekt som en av de tyve dyktigste innen europeisk reiseliv, eller «TOP 20 EXTRAORDINARY MINDS IN SALES, MARKETING & TECHNOLOGY across Europe», som HSMAI Europa kåret under en tilstelning på Londons Jumeirah Carlton Tower i forrige uke.

Et panel av førende europeiske reiselivsledere valgte henne – og nitten andre – for sitt arbeid, og etter følgende kriterier: kreativitet og innovasjon, topp salgsresultater, markedsføring, omsetning og teknologibaserte kampanjer, utmerkelse i krevende situasjoner, og salgstiltak som har ført til markant bedring.

Panelet sier følgende om Bente Holm (oversatt til norsk):

Før hun tok opp sitt virke som administrerende direktør i VisitOSLO, var Bente Holm direktør i Norway Convention Bureau (NCB) fra 2003 til 2013. Hun er i besittelse av en betydelig arbeidskapasitet, og har lagt for dagen en unik innsats for norsk reiseliv. Hun gjorde seg bemerket i bransjen, ved aktivt å fremme Norge på kongress- og konferansemarkedet, og det med enestående resultater! På UIAs statistikk for internasjonale konferanser, har Norge klatret fra 125 konferanser i 2003, til 196 i 2013, noe som gjør landet til Skandinavias ledende nasjon innen internasjonale kongresser. Nå bruker hun det enestående talentet i sin nye jobb, som administrerende direktør i Norges fremste destinasjonsselskap, VisitOSLO, der hun ser ut til å gjenta bragdene – denne gangen med en dristig markesdsførings-strategi.

 

Til toppen