Gress feiret 20 år

Gress feiret 20 år

I går feiret innskjøpssamarbeidet Gress 20 år med messe i Lillestrøm og storstilt bankett.

I 1995 fant noen kloke hoder ut at det kunne være lurt å samarbeide om innkjøp i stedet for å krige om kroner og prosenter. Det viste seg å stemme, for 20 år senere lever både Gress og Gress-messen i beste velgående.

Derfor var det også usedvanlig god stemning i messehallene i Lillestrøm torsdag. Fra talerstolen fikk de fremmøtte høre om trender og utfordringer i fremtiden, viktigheten av å stå sammen og ikke minst en underholdningspakke som fikk selv de mest morgengretne til å trampe takten i god tid før lunsj.


Priser

Allerede på morgenseminaret ble det delt ut flere priser og den aller gjeveste gikk til Jan Muri. Han blir kun omtalt som Mr. Gress av en samlet bransje og Muri fikk hederspris for sin utrettelige innsats for Gress-samarbeidet de siste 20 årene.

I tillegg delte alle medlemmene i Gress ut priser til gode ambassadører for samarbeidet. Her er vinnerne av beste Gress-nettbruker:

Scandic - Scandic Hell

Compass Group - Eurest Tanager

Carlson Rezidor - Radisson Blu Park Hotel Oslo

Norlandia Hotel Group - Best Western Hotel Oslo Airport

Norlandia - Gaustad Hotel

Hurtigruten - MMSPOS-teamet

Torghatten - MF Landegode

Fjordline - Stavangerfjord

Full trøkk

Etter åpningsseminaret var det full kjør i messehallene hvor det var drøye 100 utstillere som viste frem sine produkter.

Dude Food med et kulinarisk høydpunkt på messen.
Full trøkk fra scenen allerede før lunsj. Vi fikk rocke-fot i alle fall.
Til toppen