Gratis Wifi - alltid, uansett

Gratis Wifi - alltid, uansett

Comfort Hotel lanserer "Free Wifi. Always. Everywhere!" på alle hotell i Norge, Sverige, Danmark og Litauen.

Comfort Hotel tilbyr gratis utlån av mobilt bredbånd til alle som ønsker å dele sine reiseopplevelser øyeblikkelig med sine nære og kjære. Tilbudet rulles ut til alle Comfort Hotel i Norge, Sverige, Danmark og Litauen.

– Gjestene våre bruker mobiltelefonen for å finne frem til de riktige stedene- og de beste spisestedene å besøke, eller for å dele bilder med venner og familie. For oss er det viktig å tilby løsninger som forenkler hverdagen for våre gjester, uavhengig av hvor de kommer fra og hvilket telefonabonnement de har, sier markedsdirektør for Comfort Hotel, Pouria Ruhi.

Gjelder utenfor hotellet også

Tjenesten er et gratistilbud til de gjestene som ønsker å være koblet opp mot internettet når de besøker et Comfort Hotel. Den mobile ruteren gir gjestene mulighet og frihet til å koble seg på internett på sitt eget nettbrett eller mobiltelefon – og kan tas med ut av hotellrommet slik at gjestene også kan være online utenfor hotelldøra.

– Vi lytter til våre gjesters behov og ønsker, og tilrettelegger for at de skal kunne leve et digitalt liv også utenfor våre hotelldøren. Vi har mange internasjonale gjester, så vel som skandinaviske, som ikke har roaming-muligheter. Derfor er det gledelig å kunne tilby de mobilitet i alle våre byer i både Skandinavia og Litauen, avslutter Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen