Grand Hotel bestiller Bentley

Grand Hotel bestiller Bentley

Svenskenes hotell-flaggskip kompletterer bilparken med en eksklusiv Bentley Flying Spur.

Hittil har hotellet klart seg med Mercedes S-klasse, men nå hever de listen og har investert i en Bentley Flying Spur.

Bilen er en videreutvikling av den tidligere modellen Bentley Continental Flying Spur som ble presentert i Genève i 2005, og som siden da har vært Bentleys store stolthet innen limousin-segmentet. Og stor er den så absolutt. Med sin lengde på nær 5,3 meter er nemlig bilen en ganske diger sak. Mye av plassen er viet baksetepassasjerene, for det er ofte der hovedpersonen sitter i en Bentley som dette. Egenvekten er på 2.475 kilo, og fullastet veier den oppunder tre tonn.

I forbindelse med utvidelsen av bilparken innfører også Grand Hôtel fri tilgang til wi-fi i samtlige biler.

Håndbygd interiør

Bilen er bygd i Bentleys tradisjonsrike fabrikk i Crewe, England, og er spesialutstyrt etter Grand Hotels ønsker hva gjelder utstyr, farger og innredning. Interiøret er for øvrig bygget for hånd i England.

Bentley Flying Spur er en moderne og elegant bil med en fire liters V8-motor. Har gjestene dårlig tid gjør den unna 0–100 kilometer i timen på 4,9 sekunder og den har en toppfart på 295 kilometer i timen.

– Det er morsomt å kunne tilby våre gjester muligheten til å ferdes i en så fin bil. Det er en perfekt måte å ta seg rundt i Stockholm, sier Pia Djupmark, administrerende direktør ved Grand Hotel Stockholm.

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen