Gjerde skal oppylle Reitans hotelldrøm

«Frokost-kongen» Bjarte Gjerde er hyret inn av Reitan Gruppen for å gjenreise Britannia Hotel i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Reitangruppen har inngått et spennende samarbeid med Gjerde Management AS. Det betyr at Bjarte Gjerde blir en sentral person i gjenreisingen av Britannia Hotel i Trondheim. Reitangruppen driver med handel og eiendom og har liten erfaring med hotelldrift.

– Med Bjarte Gjerde får vi inn den ekspertisen vi trenger for å oppfylle hotelldrømmen jeg har hatt siden jeg var guttunge. Jobben med å forvandle Britannia Hotel til det vi ønsker krever teft og spisskompetanse fra hotellbransjen. Vi er trygge på at vi har knyttet til oss riktig person når vi nå skal bygge fremtidens Britannia Hotel, sier Odd Reitan.

Bjarte Gjerde har mer enn 30 års erfaring som hotelldirektør fra noen av Norges største og mest kjente fullservicehoteller. Han har sammen med sine tidligere medarbeidere vunnet mer enn 70 nasjonale og internasjonale priser. Gjerde er mest kjent som administrerende direktør ved Rica Nidelven Hotell (i dag Scandic Nidelven Hotell), som har vunnet prisen «Norges beste frokost» ti år på rad.

– Jeg har stor respekt for hotellets historie og vil bidra til sterkt fokus på å bygge et ærverdig og tidsriktig Britannia Hotel for Trondheim og for Reitanfamilien.Det skal utvikles en genuin prestasjons- og vinnerkultur som skal levere imponerende opplevelser til Britannias gjester. Vi går nå i gang med å finne de riktige strukturene i bygget, skape et konsept vi tror på og etter hvert rekruttere de riktige menneskene, sier Bjarte Gjerde i en pressemelding fra Reitangruppen.

Gjerde er fra 1. februar innleid av Reitangruppen for å bistå i  fornyelsen av Britannia Hotel.

 
Powered by Labrador CMS