Fra Quality til Thon i Førde

Fra 4. november 2014 blir Quality Hotel Førde til Thon Hotel Førde. Hotellets eier, Roy Solbakken, har signert en franchiseavtale med Thon Hotels og blir en del av kjedens City-konsept.

Publisert Sist oppdatert

I dag har hotellet 69 gjesterom og konferanselokaler med kapasitet opp til 320 personer. Hotellet har egen restaurant og SPA-avdeling. Det foreligger konkrete planer om utvidelse av antall hotellrom og en generell oppgradering av eksisterende rom og fellesområder. Oppgraderingen har estimert oppstart mot slutten av 2014. 

- Jeg gleder meg veldig til ny kjede og nytt hotell. Og med den planlagte utbedringen vil vi få en ny start og full effekt av vårt nye partnerskap med Thon Hotels, sier Roy Solbakken, eier og hotelldirektør på Thon Hotel Førde.

Naturlig sted

- Dette er vårt første hotell i Sogn og Fjordane. Vi har lenge ønsket oss et hotell i dette fylket.  Førde by, som er fylkessenteret, er et naturlig sted for oss å etablere det første et Thon-hotellet, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

 

Powered by Labrador CMS