First Hotels sier Yess!

First Hotels sier Yess!

Yess! Hotel Kristiansand og First Hotels inngår franchise-samarbeid. – Kristiansand er strategisk viktig for oss, sier administrerende direktør i First, Roar Ingdal.

Yess! er et lyst og stilrent hotell meget sentralt beliggende i Kristiansand.

– Hotellet åpnet dørene for første gang i 2010, har en solid posisjon i byen og scorer høyt på brukergenererte sider som TripAdvisor. Jeg er veldig glad for å ønske Yess! velkommen til kjeden, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Det er Herlof Herlofsen som er medeier og startet opp hotellet, noe Ingdal mener er godt synlig.

– Herlof Herlofsen begynte å investere i hotell allerede på videregående skole og Yess! gjenspeiler dette unge og dynamiske inntrykket. Dette hotellet passer godt i vår eksisterende portefølje og jeg gleder meg over at First Hotels er tilbake i Kristiansand igjen, sier Ingdal.

Solid forankret

– Jeg er sikker på at dette samarbeidet vil gagne begge parter. First Hotels har et solid salgs- og distribusjonsapparat, stor skandinavisk kundegruppe og et sterkt varemerke. Når avtalen samtidig gir oss anledning til å videreføre vårt eget konsept og merkenavn i Yess!, blir dette en vinn-vinn situasjon.  Dessuten er det liten tvil om at hotellkjedens kjerneverdier, Joy, Care & Innovation, harmonerer med våre egne tanker om forretningsdrift, sier Herlof Herlofsen.

Yess! er hotellkjedens tredje signering for året.

– Vi skal fortsette veksten i alle markeder vi er etablert, og ikke minst i Norge. Det er viktig for oss med god geografisk spredning og tilby et bredt utvalg av hoteller, sier Ingdal.

Fakta om hotellet:

Åpnet: 2009

Antall rom: 67

Beliggenhet: Midt i Kristiansand sentrum, kun noen minutters spasertur unna togstasjonen.

Fasiliteter: Egen parkering og møterom/konferanserom.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen