Fever-Tree til Multibev

Fever-Tree til Multibev

Fever-Tree har etablert seg som verdens ledende leverandør av premium mixere. Nå skal Multibev og Solera forsøke å løfte merkevaren i det norske markedet ytterligere.

London-baserte Fever-Tree ble startet i 2005. Produktene er laget av naturlige ingredienser fra planteoljer, fruktjuicer, kildevann og rørsukker. Tonic-variantene inneholder ekte kinin fra Cinchona treet, derav navnet Fever-Tree.

– Vi har stor tro på at Multibev vil gjøre en fantastisk jobb med å bygge merkevaren og vår tilstedeværelse i Norge fremover. Gjennom sitt omfattende nettverk og erfaring innen premium segmentet, er vi sikre på at Multibev og Solera vil ta Fever-Tree til nye høyder i både dagligvare og horeca. Vi vil samtidig få takke CASK for sitt harde arbeid og innsatsen med å bygge Fever-Tree de siste årene, sier Tim Warrillow, Co-founder og CEO i Fever-Tree.

– Vi er utrolig glade for at Fever-Tree har valgt Multibev som ny partner på det norske markedet. Fever-Tree er en fantastisk merkevare som passer utmerket i vår portefølje, sier Tormod Wahl, daglig leder i Multibev.

Ingredienser fra hele verden

Fever-Tree-grunnleggerne Charles Rolls og Tim Warrillow, har reist verden rundt i jakten på de aller beste ingrediensene - fra Kongo for å oppnå den reneste kininen, til Elfenbenskysten, Nigeria og India for sine unike ingefærvarianter. Deres prisbelønte miksere smaker rent, subtil og balansert, med autentiske smaker og fin karbonisering for å fremheve og komplementere det premium brennevinet de blandes med.

Fever-Tree ble nylig, for fjerde år på rad, kåret som foretrukket tonic av verdens beste barer og restauranter i en uavhengig undersøkelse utført av Restaurant Magazine.

– Vi ser en økende interesse for cocktails, et dyktig bartendermiljø og en økt interesse for premium kvalitetsprodukter. Mixere av høy kvalitet er helt essensielt i en god cocktail, sier Brand Manager Elisabeth B. Vig i Multibev.

Alle råvarene som brukes i Fever-Tree dyrkes og høstes med miljøvennlige og bærekraftige metoder som er en del av Fever-Tree's suksessoppskrift.

I dag er Fever-Tree å finne i 72 land.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen