Seks tusen trøndere samlet seg til storstilt hotellåpning på Lerkendal.
Seks tusen trøndere samlet seg til storstilt hotellåpning på Lerkendal.

Festlig åpning på Lerkendal

Trondheim:Play og Scandic Lerkendal skapte folkefest i Trondheim.

 

Et nytt stykke trøndersk rockehistorie ble skrevet da nærmere seks tusen feststemte trøndere lørdag fant veien til Lerkendal i Trondheim og den nye festivalen Trondheim:Play. Med stort sett det som kan krype og gå av betydningsfulle trønderrockere på samme scene ble det en forrykende feiring av det nyåpnede hotellet Scandic Lerkendal.

Trondheims nye musikkfestival Trondheim:Play samlet et historisk antall trønderrockartister på samme scene. Anledningen var åpningen av Scandics nye kurs- og konferansehotell på Lerkendal. Kjente artister som DDE, TNT, The Kids, Sie gubba, Stage Dolls, Terje Tysland, Ida Jenshus, Tre små kinesere, Casino Steel og Claudia Scott samlet mer enn seks tusen trøndere til en festival helt utenom det vanlige.
− Når man ser hva vi har fått til sammen med Scandic her på Lerkendal blir jeg nesten rørt. Å samle et slik lag med artister på en så fin arena som Lerkendal, og med så mange feststemte trøndere er ganske spesielt. Dette opplever man ikke ofte i Norge, sier Svein Bjørge i Trondheim Alive som arrangerte festivalen sammen med Scandic.

Årlig arrangement

Målet for arrangørene er at Trondheim:Play skal bli et årlig arrangement, og mottakelsen øker sannsynligheten for gjentakelse. Scandic Lerkendal er et av Nordens største kurs- og konferansehotell, og beliggenheten i tilknytningen til Lerkendal Stadion og de tilhørende fasilitetene gjør området til en perfekt arena også for de store konsertanledningene.
− Trondheim:Play har blitt et fantastisk arrangement som frister til gjentakelse, og selv jeg som ikke er trønder må innrømme at det rykket alvorlig i rockefoten. På en kveld som dette er det umulig å ikke være stolt, både over Trondheim:Play og det utrolig flotte hotellet vi har fått her i Trondheim, sier administrerende direktør for Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

En siste dans for The Kids

En av attraksjonene på scenen på Lerkendal var de gamle heltene i The Kids, som var samlet igjen for første gang på seks år, til noe som sannsynligvis vil være deres aller siste konsert. Det ble et hjertelig gjensyn mellom gamle helter og et entusiastisk publikum.
− Det er selvsagt utrolig artig å stå sammen på scenen igjen, og særlig foran et publikum som vi opplevde i kveld. Selv om vi aldri vil si noe sikkert om fremtiden synes vi dette var et verdig punktum, og helt klart på rett arena, sier vokalist i The Kids, Dag Ingebrigtsen.

 

Til toppen