Direktør ved hotellet, Shiona Law, viser frem det rosa hotellet.
Direktør ved hotellet, Shiona Law, viser frem det rosa hotellet.

Er rosa i hele oktober

Som en markering av rosa sløyfe-aksjonen er Radisson Blu Lillehammer Hotel lyssatt i rosa farger i hele oktober.

I tillegg til at hele hotellet og hagen er «kledt» i rosa er også den velkjente rosa sløyfen godt synlig på hotellets to tårn. Administrerende direktør ved hotellet, Shiona Law, sier dette er en viktig markering.

– De aller fleste av oss kjenner noen som er rammet av kreft og ser hvordan dette tærer på både den som er rammet, men også de nærmeste. Dette er vår måte å gi oppmerksomhet til denne viktige saken, og som kvinne er jeg spesielt opptatt av brystkreft, sier Shiona Law.

Informasjon til gjestene

I tillegg til lyssettingen legger hotellet også ut informasjon på rommene og i resepsjonen slik at gjestene kan få vite mer om brystkreft og kampanjen. Hver lørdag gjennom måneden vil dessuten Brystkreftforeningen har stand i lobbyen for de som ønsker å møte dem eller å få mer informasjon.

Lysprosjektet er et samarbeid med den lokale kreftforening i innlandet. Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt å støtte brystkreftforskning.

 

Til toppen