IDYLL: Herangtunet Boutique Hotel får internasjonal oppmerksomhet.
IDYLL: Herangtunet Boutique Hotel får internasjonal oppmerksomhet.

– Dette gjør at vi kan få gjester fra hele verden

Hotell med ni rom får internasjonal oppmerksomhet.  

Før jul ble Herangtunet Boutique Hotel tildelt prisen for beste norske boutique-hotell av World Travel Awards. Tidligere er det lille hotellet langt inne i skogen i Heggenes i Valdres omtalt i en rekke internasjonale reise- og designmagasiner.

– Dette er fantastisk. Det er en bekreftelse på at vi gjør en god jobb og er attraktive for gjester fra hele verden, sier Marco Robeerst til NRK.

Sammen med kona Marie Jose Robeerst fyttet han til Norge for sju år siden for å drive hotell i et flere hundre år gammelt bygg langt inne i skogen. Med årene har paret skapte hotellet de ønsket seg da de bestemte seg for å selge alt de eide og satse i Norge.

– Alle hotellrommene er forskjellige. Vi har for eksempel et rom som heter New York som er moderne og et rom som heter Roma som har blomster og fine farger, sier Robeerst.

 Herangtunet har ni hotellrom. I 2013 hadde de gjester fra 26 nasjoner og denne jula besøker både amerikanere, franskmenn, nederlendere, nordmenn, indere og sveitsere hotellet, skriver NRK.

Til toppen