TIL TOPPS: Etter tolv år i konsernet blir Stein Rømmerud adm. dir. i Coca-Cola Norge.
TIL TOPPS: Etter tolv år i konsernet blir Stein Rømmerud adm. dir. i Coca-Cola Norge.

Den nye Cola-sjefen

Stein Rømmerud overtar som administrerende direktør i Coca-Cola Enterprises Norge. Han tiltrer i stillingen 1. februar 2015.

Rømmerud har 12 års erfaring fra Coca-Cola systemet, og har vært en sentral del av den norske ledergruppen gjennom selskapets største endringsprosess noensinne, heter det i en pressemelding.

Han overtar etter belgieren Ignace Corthouts, som begynner i ny jobb i Coca-Cola Enterprises Storbritannia.

Rømmerud har jobbet i Coca-Cola systemet siden 2002 og har hatt ulike lederroller innen samfunnskontakt og kommunikasjon. I 2011 fikk han ansvaret for næringspolitikk, samfunnskontakt og kommunikasjon for Coca-Cola Enterprises i Norge og Sverige.

Han spilte også en sentral rolle i selskapets store endringsprosess i 2012-2013 der det ble investert 100 millioner dollar i den norske virksomheten, blant annet i forbindelse med overgangen fra ombruksflasker til gjenvinningsflasker, et prosjekt som endret dagsordenen i den norske drikkevarebransjen. Siden september har han vært direktør for kommersiell strategi i Norge.

– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på denne oppgaven og går til dette med stor grad av ydmykhet. Jeg skal samarbeide med en svært kompetent ledergruppe og fantastiske medarbeidere som besitter mye erfaring, masse talent og høyt energinivå, sier Stein Rømmerud.

Til toppen