ENIGE: Fra venstre: Erik Mowinckel og Nina Bruun Taule fra Compass Group, og Ole Kjærsgaard og Andreas Norvik fra NRK.
ENIGE: Fra venstre: Erik Mowinckel og Nina Bruun Taule fra Compass Group, og Ole Kjærsgaard og Andreas Norvik fra NRK. ( Foto: Lars Haatveit Jenssen.)

De skal mette NRK

Compass Group, med merkevaren Eurest, har signert en avtale med NRK om måltidsleveranser verdt 240 millioner.

Med det skreddersydde konseptet «Kilden» skal Eurest sørge for mette mager for NRK sine ansatte i Tromsø og på Marienlyst. De to partene har inngått en avtale som gjelder drift av 3 kantiner, samt kaffebar og catering. Kontrakten har en verdi på rundt 240 millioner kroner, og en varighet på 8 år inklusiv opsjon.

– Vi er både stolte og ydmyke over at NRK valgte Eurest AS som leverandør. Vi ønsket oss virkelig NRK som kunde, og har jobbet hardt for å skape noe som er unikt for dem, sier Kathinka Friis-Møller administrerende direktør i Compass Group, morselskapet til Eurest.

- Hadde det beste tilbudet

Kilden skal være et sted der kultur, kunnskap og inspirerende matopplevelser møtes. Måltidskonseptet fokuserer på høy kvalitet, sunn mat, bærekraft, god service og spennende aktiviteter tilpasset NRK. Navnet «Kilden» gjenspeiler også NRKs rolle i samfunnet.

– NRK valgte Eurest som leverandør ut fra en helhetsvurdering. I sum leverte de det beste tilbudet og viste en særlig god oppdragsforståelse. Konseptet de tilbyr er spennende og oppfyller vårt ønske om fornyelse. Fra tidligere samarbeid opplever vi Eurest som en trygg og solid leverandør, sier Ole Kjærsgaard, seksjonsleder mediestøtte i NRK.

Utvidet samarbeid

Eurest leverer per dags dato måltidstjenester til NRKs avdelinger på Tyholt i Trondheim og Media City Bergen. Det er første gang stor-bygget NRK Marienlyst outsourcer driften av kantine-, kaffebar- og cateringleveransene.

– Det er svært gledelig å utvide samarbeidet til Tromsø og hovedkontoret på Marienlyst. Vi gleder oss til oppstart 1.januar 2019 og tror at Kilden både vil mette og inspirere NRKs ansatte i tiden fremover, sier Friis-Møller.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen