Bygget om for å møte konkurransen
Quality Hotel Ulstein forbereder seg på åpningen av nytt Thon-hotell.
En uke har det tatt å snu opp ned på restaurant- og barområdet.
– Man får et helt annet førsteinntrykk av hotellet, sier direktør John Bjørke fornøyd til vikebladet.no.
– Vi hadde et godt product, men opplevde restauranten som litt kald og upersonlig. Dette fjesløftet er for gjestene våre – og litt med tanke på det nye hotellet i Fosnavåg i bakhovudet, sier hotelldirektøren.
I tillegg til ombyggingen av restauranten, er baren skilt fra resepsjonsdesken. Utenfor inngangen er det blitt rundkjøring og bedre lyssetting.
Nå håper direktøren at konferanse- og businesshotell også skal appellere til lokalbefolkningen.
Snart åpnar Thon et nytt hotel i Fosnavåg, men konkurransen skremmer ikke direktøren i Ulsteinvik.
– Nei, det er bare sunt med mer konkurranse i området. På sikt er et nytt hotel positivt for regionen og næringen. Jeg har også tro på at vi kan ta marknadsdeler fra Ålesund, sier John Bjørke.
LES OGSÅ: Thon åpner nytt hotell i Fosnavåg