BW åpner flyplasshotell i nord

BW åpner flyplasshotell i nord

Best Western Hotels & Resorts åpner nytt flyplasshotell på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

I juni 2019 åpner et nybygd flyplasshotell med 160 rom på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

Flyplassen ligger strategisk plassert mellom Harstad og Narvik og har de siste årene opplevd sterk vekst i antall reisende. Flyplassen har ca. 750.000 passasjerer per år. Flyplassen er også en viktig base for militæret i Nord-Norge.

Blir et Sure Hotel by Best Western

Hotellet vil eies av BW Hospitality Group, CIC Hospitality og Wexus Gruppen. Hotellet kommer til å bli et Sure Hotel by Best Western. Dette er et av Best Western kjedens nye varemerker som står for behagelig overnatting i personlige hotell med bra verdi og basistilbud.

– Det er svært gledelig at vi får et hotell til i Nord-Norge, som i tillegg er et helt nybygd hotell, sier Johan Kukacka, CEO for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia. – Vi ser et stort potensial i å kunne fylle hotellet både med gjester som reiser privat og i jobbsammenheng.

– En fantastisk mulighet

F.V.: Egil Messmer (CEO Wexus), Matthias B. Tanski (CEO CIC Hospitality), Johan Kukacka (CEO Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia), Ronny Granli (Teknisk Direktør Wexus).

– At vi får muligheten til å bygge dette hotellet er fantastisk, da det finnes en stor etterspørsel i regionen etter moderne og personlige hotellrom med høy verdi for gjestene, sier Matthias B. Tanski CEO for CIC Hospitality som skal drive hotellet. – Vi har også planer om å bygge og drive flere hoteller på andre strategiske lokasjoner i Norge og Sverige.

– Dette er en stor og viktig jobb for Wexus Gruppen som står for total entreprisen av hotellet. Vi ser stort potensiale i regionen og ser frem til et spennende prosjekt og eierskap sammen med CIC og BW, sier Egil Messmer i Wexus Gruppen.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen