TVIL: Egil Nyland var klar for å starte byggingen av et nytt hotell da han døde. Nå har arvingen satt en stopper for prosjektet i Aurskog.
TVIL: Egil Nyland var klar for å starte byggingen av et nytt hotell da han døde. Nå har arvingen satt en stopper for prosjektet i Aurskog.

Arving legger hotellplaner på is

Setter en foreløpig stopper for storstilte planer i Aurskog.

Da eieren av Aur Gjestegård døde i november, var det meste klart for en stor utbygging av Aur Gjestegård i Aurskog. 

Egil Nylands planer inneholdt hotel med 20 rom, konferansesal, flere spisesteder og en stor rehabilitering av landemerket i Aurskog, skriver indre.no.

Avisen skriver at barnebarnet Jeanette Berg ble pekt ut til å føre planene videre etter at Nyland ble syk. Nå har Berg, som er ny hovedaksjonær I selskapet, forbyet leiekontrakten med Romerike Catering AS til 2019. 

Berg bekrefter i en e-post til Indre.no at Egil Nylands prosjekt er stoppet inntil videre.

«Det vil bli tatt en nøye gjennomgang av prosjektet i forhold til realismen og lønnsomheten i prosjektet», skriver Berg.

Ifølge avisen etterlot Egil Nyland seg verdier i størrelsesorden 140 millioner kroner og var Aurskog-Hølands rikeste ved sin død. 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen