Årets siste blad er ute

Årets siste blad er ute

Norges nyeste og største badehus, Da sykdommen rammet på Pellestova, hotell-Norges største talenter og Vestlandets største hotell. Det er mye deilig lesestoff i årets siste utgave.

Har du fortsatt ikke lest siste utgave av Hotellmagasinet? Da har du noe å glede deg til i julen.

Vi har besøkt nyåpnede The Well og en rekke flotte bilder som viser hvor elegant det har blitt. Nå gjenstår det bare å hanke inn gjestene, for med en uttalt ambisjon om rundt 300 gjester i snitt per dag, er det en stor salgssjobb som skal gjøres.

På hotellsiden har vi også en rekker spennende saker. Blant annet har vi reportasjer fra åpningen av Air i Stavanger, de massive Scandic-planene på Flesland, badegeneral Richard Paulsen i Sarpsborg, et eksklusivt besøk på Scandics lærlingecup i Bergen og vi presenterer fire av landets aller største hotelltalenter. Vi bringer deg også et nært intervju med den Parkinson-rammede Pellestova-verten Ingar Tangen-Odland. Da sykdommen rammet trodde han hotellkarrieren var over. Bjørn Rune Gjelsten ville det annerledes.

I hotellduellen besøker vi landets to høyeste hoteller, henholdsvis Radisson Blu Oslo Plaza og Scandic Lerkendal.

Vi har også vært så heldige å få bli med inn hos Europas siste produsent av håndlaget bestikk, Skaugum på Geilo.

Fortsatt ikke overbevist om at Hotell- og restaurantmagasinet 8 har noe for deg? I så fall slenger vi på et intervju med Anders Coisbo, boblende anbefalinger fra Kulinarisk Institutt, restaurant-slakt i Hotellrestaurant-kåringen, svinaktige nyheter, nytt om navn og flere interessante nyheter.

Vel bekomme og god jul!

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen