Årets Måltid blir i Stavanger

Årets Måltid 2014 arrangeres i Stavangers nye storstue, Clarion Hotel Energy, 8, januar. – Dette blir årets matbegivenhet, sier Kristin Austigard i iPax Mat.

Publisert Sist oppdatert

 

 

- Selve opplegget er under planlegging, men om kort tid vil vi sende ut invitasjoner til Årets Måltid med detaljer og informasjon. Allerede nå kan man registrere seg for å få tilsendt informasjon, sier Austigard.

Det som er sikkert er at Årets måltid blir en festaften, der kvelden byr på smaken av de 24 finalistproduktene til Det norske måltid. Finalistene blir klare på Matstreif i Oslo denne helgen, og endelige vinnere skal kåres i Stavanger 8. januar.
– Vi deler også ut Det norske måltids hederspris 2014, der tidligere vinnere er Ingrid Espelid Hovig, Halvor Heuch og Arne Brimi, opplyser Sigve Skretting og Kristin Austigard i iPax Mat, som arrangerer Det Norske Måltid.

Årets kategorier:
- Årets meieriprodukt – naturelle og bearbeidet
- Årets det grønne – naturelle
- Årets det grønne – bearbeidet
- Årets kjøtt – naturelle
- Årets kjøtt – bearbeidet
- Årets sjømat – oppdrett naturelle
- Årets sjømat – bearbeidet
- Årets godbit – åpen kategori

 

 

Powered by Labrador CMS