Arkiv

Fant 4495 artikler

Tittel Dato

Pris til Vestlia Resort

Vestlia Resort er kåret til Årets Medlem av Nores. De andre nominerte til prisen Årets medlem i Nores var Vaaghals og Molde Fjordstuer.

Vil profesjonalisere hotellrådgivningen

Rune Jakobsen og Gisle Tangenes, begge med lang fartstid i hotelleiendomsbransjen, starter rådgivningselskapet Tribun AS.

Gir hjertevarme vafler et større marked

Vaffelgutta har delt ut vafler til narkomane og hjemløse i Oslo i fem år. Nå starter den frivillige organisasjonen et samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Scandic med vegansk satsing

Scandic utvider satsingen på veganske og grønne alternativer på sine frokostbufféer. Vegansk havregrøt er en av frokostrettene som nå skal inn på menyen.

Ny hotelldirektør på Alnabru

Radisson Blu Hotel & Conference Centre på Alnabru i Oslo har sikret seg Guro Øsmundset som ny hotelldirektør.

Fra Scandic Strand til Scandic Torget

Scandic Strand bytter navn til Scandic Torget Bergen og får helt ny drakt når hotellet gjenåpner 3. juni.

Ny mann på plass i Rogaland

Magne Karoliussen er ansatt som ny distriktssjef for NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i Rogaland. Han kommer fra jobben som salgssjef i Scandic Hotels.

Ny konkurranse: Årets Unge Kokk

Stiftelsen Året kokk lanserer en ny konkurranse for kokker under 25 år. Måler å utvikle kokketalenter som kan hevde seg i verdens mest krevende kokkekonkurranse, Bocuse d’Or.

Eastwood ny direktør i Skien

Kristofer Eastwood (36) blir ny hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Bryggeparken i Skien. Han kommer fra stillingen som F&B Manager på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

Nytt Røkke-hotell i Kongsberg

Det nye hotellet med navnet «1624» åpner dørene i Kongsberg juni 2021. Hotellet blir en viktig del av Kjell Inge Røkkes vekstplaner i hotellbransjen.

Best i bransjen på bærekraft

Sustainable Brand Index har kåret Nordic Choice Hotels til hotellbransjens beste på bærekraft, for syvende gang på rad. På den nasjonale listen klatrer hotellkonsernet fire plasser fra i fjor, og er i år på en sjetteplass.

Sjokkerende pizza-nyheter

En fersk undersøkelse viser at nordmenn flest sier ja til ananas på pizza.

«VM-gull» til norsk brennevin

Akevitten Arvesølvet og den fatlagrede gin-en Harahorn tok begge dobbelt gull i en av verdens større brennevinskonkurranser.

Mat-milepæl for Scandic

Gjennom restematappen Too Good To Go har Scandic reddet over 100 000 porsjoner overskuddsmat på 65 hoteller rundt om i landet.

Nytt og større for Scandic Hamar

Scandic Hotels har inngått en avtale med eiendomsselskapet Utstillingsplassen om å renovere og bygge ut Scandic Hamar. Hotellet vil få toppmoderne konferansefasiliteter og over 300 rom.

The Well bygger hotell

Vinteren 2020 åpner The Well dørene til sitt nye hotell. Med 104 delikate rom og suiter blir hotellet sammen med The Well en spektakulær destinasjon for den som søker en komplett spa- og velværeopplevelse.

– Hun skal sette standarden på Sommerro

Etter nesten fem år som salg- og markedssjef på ærverdige Hotel Continental og flere direktørroller, skal Marianne Bergseng sørge for et yrende liv på Petter A. Stordalens prestisjehotell, Sommero. Hun blir hotellets første salgsdirektør.

Stordalen satser høyt i Harstad

Et nytt hotell skal reises ved sjøkanten i Nord-Norge kulturhovedstad. Selvsagt signert «kongen av signalbygg», Petter A. Stordalen.

Gir drømmen en ny sjanse

Det var ikke vanskelig å se at Christian André Pettersen ikke var superfornøyd med tredjeplass og bronsestatue under årets Bocuse d Or-finale i Lyon. Nå gir han gass og satser på «revansje».

Endelig er det åpent

I mange år var det hovedstadens viktigste bygg for å realisere drømmene om en bedre fremtid. Nå har Amerikalinjen endelig gjenoppstått som hovedstadens mest skinnende hotellperle. Nye reisedrømmer skal oppfylles.

Åpner totalrenovert hotell i Borlänge

Etter åtte måneders renovering, er det endelig klart for åpningen av First Hotel Borlänge. Og ambisjonene er klare; å være byens beste hotell.

Her blir det Thon-hotell

Olav Thon Gruppen har kjøpt hotelltomten i Snøporten på Lørenskog. Det nye Thon-hotellet får trolig rundt 300 rom.

Inkerø med ny Choice-jobb

Quality Hotel styrker satsingen på franchise-hotelldrift med ansettelsen av Katri Inkerø som ny direktør for kjedens franchise-hotell og nye prosjekter.

– Bransjeløft for viktig kokkedisiplin

Hvem kan lage best lunsj til 120 gjester på en gang, med et meget stramt budsjett? Det skal kompetente dommere finne ut av under NM i Community Catering på SMAK 2020.

Kavli kjøper finsk vegetarsuksess

Kavli forsterker sin satsing på plantebaserte matvarer og kjøper det finske selskapet Verso Food. Selskapet har på kort tid etablert seg som markedsleder i Finland under merkevaren Härkis, med produkter basert på bondebønnen – også kjent som «favabønnen».

Comfort Hotel Porsgrunn er åpnet

1. mars åpnet dørene til Comfort Hotels nyeste tilskudd, Comfort Hotel Porsgrunn. Dermed har Petter A. Stordalen endelig fått et hotell på hjemmebane.

Haugesund-hotell til Smarthotel-kjeden

Smarthotel- kjeden og Banken Hotel inngår partnersamarbeid. Dermed dobler hotellkjeden antallet hoteller i Rogaland.

Oslos største hotellsatsning har åpnet dørene

Clarion Hotel The Hub har åpnet. Med 810 rom, unikt design, to nye barer og et premium restaurantkonsept utviklet i samarbeid med den internasjonale mesterkokken Marcus Samuelsson, skal hotellet sikre både lokale og boende gjester et variert, kortreist, bærekraftig og spennende tilbud.

Grilstad bytter navn

Maten og kvaliteten blir den samme, men Grilstad Storkjøkken bytter navn til Grilstad Foodservice.

Går til konkurrent

Quality Hotel mottok enorm interesse for stillingen som hotelldirektør på flaggskip-hotellet Quality Airport Hotel Gardermoen. Ut av de mange kandidatene, var det til slutt Frank Kaspersen som trakk det lengste strået.

Radisson ser rødt i Norge

Radisson Hotel Group har signert avtalen om det første Radisson RED hotellet i Norge - Radisson RED Økern Oslo. Åpning blir i 2021.

Cubansk rom møter fransk vin

Stadig flere nordmenn får øynene opp for rom. Kolonitiden og Napoleonkrigens slutt har gitt inspirasjon til Pacto Navio – en cubansk rom med en fransk tvist, som lanseres på Vinmonopolet i mars.

Scandic Sjølyst blir nytt og større

Sparebank1 eier bygget og Scandic Hotels drifter hotellet på Skøyen i Oslo som hotell-entreprenørselskapet SBA AS nå totalrenoverer den opprinnelige delen av. Hele 9000 m2 skal renoveres.

Fra Scandic til Haut

Terje Thorstensen er ansatt som Director of Revenue Management i Haut Nordic AS.

Siste sjanse for mat-kupp

Restaurantfestivalen i Oslo gir matglade gjester mulighet til å nyte to-retters gourmetmat fra noen av byens beste restauranter – uten å tømme lommeboken. Nå er det siste innspurt.

Miklagard-direktør på plass

Silje Jørgensen (32) blir den første hotelldirektøren på Miklagard i Ullensaker. Byggeprosessen for det som blir Gardermoen-regionens største hotell går som planlagt, og dørene åpner i oktober 2020.

BW kjøper luksuskjede

Best Western® Hotels & Resorts kjøper WorldHotels™ med premium- og luksushotell i hele verden. Ett norsk hotell blir med på lasset.

Fra Fornebu til Bergen

Etter en kometkarriere med erfaring fra Norges største hotell og Radisson Blu Hotel Park Fornebu, er nå Frank Ove Wennevik ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

To stjerner til Trondheim

Trondheims-restauranten Fagn, med Jonas Nåvik (bildet) i spissen, sørget for trønder-hovedstadens første Michelin-stjerne noen sinne. Rett etterpå sikret Heidi Bjerkan og Credo sin første stjerne.

Her ser du stjernedrysset

Beholder Maaemo sine tre stjerner, Får Heidi Bjerkan og Credo sin første og hvor smeller bomben? Her ser du Michelin-utdelingen live fra 18.45.

Hotellekspert skifter beite

Tore Rodahl forlater Horwath HTL til fordel for til Wiederstrøm Hotel Consulting.

30 år som trendsetter i fjellheimen

Da Hemsedal Cafe åpnet dørene 16. februar 1989, var det ingen som ante at de skulle bli et ikon i afteski-miljøet. I morgen feirer de 30 år med dansing på bordet og jägerbombs, med det de kan best: En helvetes fest.

Tidenes beste Choice-resultat

Det jubles i Nordic Choice Hotels-leiren over det ganske land i dag, etter at Petter Stordalen & co presenterte tidenes beste driftsresultat.

Knall åpningshelg i Torggata

I helgen gjenoppstod Torggata Bad gjenoppstår som matmarked i form av Oslo Street Food. Målet er å bli Oslos nye storstue for mat og drikke.

Holmsbu Spa & Resort konkurs

Selskapene Holmsbu Spa & Resort, Nye Holmsbu, Holtnes Drift og Nye Holmsbu Invest leverte før helgen begjæring om oppbud til skifteretten.

Bronse til Norge

Norge med Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og coach Gunnar Hvarnes har tatt bronse i Bocuse d´Or. Danmark tok gullet foran Sverige.

Ding ding – nå er det nytt år på Ling Ling

Mens vi europeere allerede er en måned inn i 2019, og for lengst har feiret ferdig, er kineserne klare for å starte sitt nye år. På Ling Ling kan du få en smakebit på hvordan det skal feires.

– Vips, så var det over

Christian André Pettersen er godt fornøyd med sin egen gjennomføring, men sier det er surrealistisk å være ferdig.

Thon-jubel for TripAdvisor-kåring

TripAdvisor kårer hvert år de beste hotellene i Norge. I 2019 går førsteplassen til Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

Kleivstua satser lokalt

Nå blir både mat og kjøkkensjef kortreist på Kleivstua. Sigurd Buen Sørensen er nemlig ansatt som ny kjøkkensjef.

Fant 4495 artikler. Viser 1–50.

Til toppen