Arkiv

Fant 4461 artikler

Tittel Dato

Siste sjanse for mat-kupp

Restaurantfestivalen i Oslo gir matglade gjester mulighet til å nyte to-retters gourmetmat fra noen av byens beste restauranter – uten å tømme lommeboken. Nå er det siste innspurt.

Miklagard-direktør på plass

Silje Jørgensen (32) blir den første hotelldirektøren på Miklagard i Ullensaker. Byggeprosessen for det som blir Gardermoen-regionens største hotell går som planlagt, og dørene åpner i oktober 2020.

BW kjøper luksuskjede

Best Western® Hotels & Resorts kjøper WorldHotels™ med premium- og luksushotell i hele verden. Ett norsk hotell blir med på lasset.

Fra Fornebu til Bergen

Etter en kometkarriere med erfaring fra Norges største hotell og Radisson Blu Hotel Park Fornebu, er nå Frank Ove Wennevik ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

To stjerner til Trondheim

Trondheims-restauranten Fagn, med Jonas Nåvik (bildet) i spissen, sørget for trønder-hovedstadens første Michelin-stjerne noen sinne. Rett etterpå sikret Heidi Bjerkan og Credo sin første stjerne.

Her ser du stjernedrysset

Beholder Maaemo sine tre stjerner, Får Heidi Bjerkan og Credo sin første og hvor smeller bomben? Her ser du Michelin-utdelingen live fra 18.45.

Hotellekspert skifter beite

Tore Rodahl forlater Horwath HTL til fordel for til Wiederstrøm Hotel Consulting.

30 år som trendsetter i fjellheimen

Da Hemsedal Cafe åpnet dørene 16. februar 1989, var det ingen som ante at de skulle bli et ikon i afteski-miljøet. I morgen feirer de 30 år med dansing på bordet og jägerbombs, med det de kan best: En helvetes fest.

Tidenes beste Choice-resultat

Det jubles i Nordic Choice Hotels-leiren over det ganske land i dag, etter at Petter Stordalen & co presenterte tidenes beste driftsresultat.

Knall åpningshelg i Torggata

I helgen gjenoppstod Torggata Bad gjenoppstår som matmarked i form av Oslo Street Food. Målet er å bli Oslos nye storstue for mat og drikke.

Holmsbu Spa & Resort konkurs

Selskapene Holmsbu Spa & Resort, Nye Holmsbu, Holtnes Drift og Nye Holmsbu Invest leverte før helgen begjæring om oppbud til skifteretten.

Bronse til Norge

Norge med Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og coach Gunnar Hvarnes har tatt bronse i Bocuse d´Or. Danmark tok gullet foran Sverige.

Ding ding – nå er det nytt år på Ling Ling

Mens vi europeere allerede er en måned inn i 2019, og for lengst har feiret ferdig, er kineserne klare for å starte sitt nye år. På Ling Ling kan du få en smakebit på hvordan det skal feires.

– Vips, så var det over

Christian André Pettersen er godt fornøyd med sin egen gjennomføring, men sier det er surrealistisk å være ferdig.

Thon-jubel for TripAdvisor-kåring

TripAdvisor kårer hvert år de beste hotellene i Norge. I 2019 går førsteplassen til Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

Kleivstua satser lokalt

Nå blir både mat og kjøkkensjef kortreist på Kleivstua. Sigurd Buen Sørensen er nemlig ansatt som ny kjøkkensjef.

– Det var et rotterace

Coach Gunnar Hvarnes forteller at det har vært et enormt trykk rundt den norske boksen, men at de er fornøyde med gjennomføringen.

Norges sprekeste hotellrom?

Scandic Vulkan i Oslo har tradisjon for å bidra til samfunnet rundt seg. Nå lanserer hotellet det som trolig er Norges sprekeste hotellrom. Gjester på rommet bidrar samtidig til Stine Sofies Stiftelse, som jobber for å beskytte barn mot vold og overgrep.

Tett på Bocuse-magien

Se de aller ferskeste bildene fra den norske boksen i Bocuse d´Or tatt av teamfotograf Tom Haga. Nærmere kommer du ikke.

Slik er Norges vinneroppskrift

For få minutter siden var Norges Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen i gang på konkurransekjøkkenet i Lyon. Se bildene fra rettene han skal lage her.

Spennende vinnyhet i Ålesund

Rett før jul åpnet det en rendyrket vinbar i Ålesund under mantraet "Smake - Nyte - Lære".

Her ser du Bocuse d´Or-finalen

Det er bare timer igjen til det braker løs for Christian André Pettersen og Team Norway i Bocuse d´Or. Slik følger du den siste reisen mot det som forhåpentligvis blir et nytt norsk knallresultat.

Blir tidenes yngste hotellsjef

Quality Hotel Residence i Sandnes har fra 1.januar gitt direktørstolen til 26 år gamle Michael Holm fra Flekkerøya i Kristiansand. Holm har jobbet i Quality Hotel siden han var 15 år og har store planer for Quality Hotel Residence.

Alpinlegende blir hotelleier

AB Invest har fått en av Skandinavias mest spennende reiselivsaktør på laget når ESS Group nå er valgt som hotelldriver for VY Hemsedal. I den forbindelse skifter også hotellet navn til Fýri Hemsedal. Aksel Lund Svindal har kommet inn på eiersiden.

Her er de beste lærlingene

Seier til Statholdergaarden og Brasserie France i Norgescup for lærlinger 2019.

Nytt slipp av eksklusiv årgangschampange

Det er igjen store forventninger til slippet av den ettertraktede Dom Pérignon Vintage 2008 i januar.

Prisdryss fra HSMAI

Året er aldri skikkelig i gang før HSMAI har delt ut priser til flinke bransjefolk. Sjekk hvem de mener har levert og prestert «det lille ekstra» i 2018 her.

Høyest belegg i Oslo

Citybox oppnådde et belegg på 90,2 prosent i Oslo og er dermed hotellvinneren i 2018 målt etter belegg.

NHO får hele verden «på besøk»

Globale smaker og lokale råvarer. Bocuse d’Or Norge er kulinarisk rådgiver for NHOs årsmiddag, og har hentet inspirasjon fra hele verden og kombinert det med gode norske råvarer.

– Som å hoppe etter Wirkola

Helene Skjenneberg er ansatt som ny direktør for mat og drikke i Scandic Hotels Norge. Skjenneberg overtar stafettpinnen etter Morten Malting som blir ny distriktsdirektør i Scandic med ansvar for Oslo-hotellene.

Ny prestisjejobb for Ingdal

Roar Ingdal er ansatt som ny administrerende direktør for hotellentreprenøren SBA AS.

Bygger ut Norges første Marriott hotell

Allerede halvannet år etter åpningen av Moxy Oslo X, bygges hotellet ut med 154 rom. – Det har gått over all forventning, sier Mads Jacobsen i Belvar.

Britannia Hotel med «vin-scoop»

Han er kåret til årets beste vinkelner i Norge hele tre ganger. Nå skifter Henrik Dahl Jahnsen beite og bytter ut Bølgen & Moi med Britannia Hotel.

Thon ruster for Kina-trafikk

Fire Thon-hoteller i Bergen tar i bruk betalingsløsningen Alipay fra januar 2019. Først og fremst legges det da til rette for kinesiske turister.

Ny sjef for Radisson Blu i Trondheim

Tone Hansen er ny hotelldirektør for de to Radisson Blu hotellene i Trondheim; Radisson Blu Royal Garden Hotel & Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.

Gardermoen-trippel for Radisson

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har nå åpnet dørene på Gardermoen. Hotellet blir Radisson Hotel Groups tredje hotell ved Norges største flyplass.

Går fra Scandic til Clarion

Lasse Waagbø tar steget fra Scandic Nidelven og blir ny direktør for Clarion Hotel Trondheim

Bærekraft på menyen

Med ansettelsen av Kunal Pandey som Food Services Director sender Haut Nordic Facility Services AS et tydelig signal om at bærekraft blir en rød tråd i utviklingen av selskapets mat- og restauranttilbud.

«Rockekokken» gjør Scandic-comeback

Lars Erik Vesterdal blir ny sjef for mat og drikke for Scandic-hotellene i Midt-Norge. Fra 1. januar vil «rockekokken» få det overordnede ansvaret for mat og drikke-tilbudet på blant annet Scandic Nidelven, i tillegg til 11 øvrige hoteller.

– Rett og slett eventyrlig

Det sa en begeistret eier, Stein Erik Hagen, etter å ha prøvd Farris Bads heteste nyhet; teaterbadstuen. Nå håper hotellet å tiltrekke seg gjester fra hele verden.

Stjernenavn til Amerikalinjen

Når Oslos nye stolthet Amerikalinjen åpner 15. mars, er det ingen som behøver å bekymre seg for hverken vått eller tørt. Hotellet har nemlig rekruttert nøkkelmedarbeidere fra øverste hylle.

Snøjubel på Skeikampen

– Vi er kjempefornøyd med snøfallet som er kommet på Skeikampen, og ønsker alle velkommen til å gå langrenn og stå alpint her, gløder det fra driftssjef Rune Slåsletten ved Thon Skeikampen Resort.

Dansk toppsjef til Clarion

Christen Bagger har fått jobben som Senior Vice President for Clarion Hotel i Norden. Bagger kommer fra Rainmaking Innovation i København, hvor han har vært sjef for innovasjon innen reiseliv og turisme.

Britannia Hotel til De Historiske

Den ærverdige hotellkjeden De Historiske må stadig avvise søknader, men Britannia Hotel slapp gjennom nåløyet.

Scandic vil ha et mer inkluderende arbeidsliv

I går var FNs internasjonale dag for funksjonshemmede. Årets fokus er mer inkludering og likestilling. Scandic Norge markerte dagen ved å introdusere en helt ny rekrutteringspraksis for å skape et mer inkluderende arbeidsliv.

The Edge-sjefen blir «søring»

The Edge-direktør Øyvind Alapnes (42) forlater kaikanten i Tromsø for å bli ny Senior Vice President for Clarion Collection Hotel i Norden.

Her skal Michelin-stjernene deles ut

Når årets nordiske Michelin-stjernene deles ut i februar, er det danske Århus som er vertskap.

Barnehage fikk matredderpris

Barnehagen Kidsa Løvåsbakken i Fyllingsdalen fikk denne uken utdelt Matredderprisen for sitt foregangsarbeid i kampen mot matsvinn.

Vellykket plast-rehab for Comfort

Comfort Hotel tok tidligere i år grep for å redusere plastmisbruket på sine hoteller, hvor målet var å være fri for all unødvendig bruk av plast i 2020. Evalueringen viser at effekten allerede har vært god.

Gull – gull – gull – gull

Kokkelandslaget senior tok i går sitt andre gull i VM, denne gang for sin kaldmat-buffet som ble presentert for dommerne tirsdag morgen. Dermed har de to norske lagene vunnet totalt fire gull i VM så langt.

Fant 4461 artikler. Viser 1–50.

Til toppen