Arkiv

Fant 4402 artikler

Tittel Dato

Skal seile på død fisk

Hurtigruten har som mål å være verdens grønneste cruise-rederi. Nå investerer de over sju milliarder i grønn teknologi, som blant annet vil bety at selskapets skip skal seile på død fisk og avfall.

Slik blir julebordet vellykket

Julebordsesongen er i gang og tusenvis av urutinerte festdeltagere inntar nå landets restauranter og barer. «Gode råd er med andre ord dyre», men her er noen gratis tips til hvordan julebordet kan bli vellykket.

Obama-kokk til Trondheim

18.-25. november arrangeres Thanksgiving for aller første gang på den nyåpnede restauranten Kitchen & Table på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Og det er selveste Marcus Samuelsson som kommer for å avfyre startskuddet for feiringen.

Se Linie-akevitten til sjøs – minutt for minutt

Mange tror Linie-reisen, hvor ekvator skal krysses to ganger, bare er en myte. Nå er det på tide å motbevise det, én gang for alle.

BW åpner flyplasshotell i nord

Best Western Hotels & Resorts åpner nytt flyplasshotell på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

Sprøyter nitrogen rett i suppa

AGA lanserer nytt produkt for rask nedkjøling av flytende næringsmidler. Målet er å opprettholde smak, konsistens og kvalitet.

Scandic-sjef hyller de ansatte

Etter å ha mottatt en prestisjetung inkluderingspris på vegne av Scandic Hafjell, ga hotelldirektør Erik Fostervoll følgende skussmål til de ansatte: – Prisen er en hyllest til de ansatte og en stor motivasjon for oss alle til å fortsette den positive reisen.

Vil du bli vår «brevvenn»?

Vil du ha en e-post i uka med våre viktigste nyheter? I så fall bør du klikke her.

Comfort-hotell på Gaselleliste

Etter flere års hardt arbeid og gode resultater er Comfort Hotel Xpress Central Station inne på årets Gaselleliste i Dagens Næringsliv.

Ny partner for Haugen-Gruppen

Haugen Gruppen har valgt Logent som sin nye logistikkpartner, og målet er å både bli bedre og mer effektive.

Ser du hva som «mangler» her?

Reisearrangøren Ving skal, sammen med sine eiere i Thomas Cook Group, fjerne 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 2019. Det betyr blant annet at alle Ving-hoteller kutter ut sugerør neste sommer.

Kåret til selgerforbilde

Julie Løw Sandtorv, Sales Manager Quality Hotel Edvard Grieg, er kåret til «Årets unge selgerforbilde» i Bergen.

Scandic dobler i Molde

Scandic vokser videre i Norge. Fra 1. januar 2019 overtar hotellkjeden driften av Hotel Alexandra i Molde fra Nordic Choice. Det blir Scandics andre hotell i rosenes by.

NYTT OM NAVN: Fra Choice til Miklagard

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard, Haut Nordic sitt nye hotell ved Gardermoen.

Hvor troverdig er disse?

Flere og flere gjester bruker andre gjesters vurderinger når de skal bestille hotell. Men hvor troverdig er de egentlig?

Bærekraft ga mersmak

Den første utgaven av Foodscape ga stort faglig utbytte og inspirerte til bærekraftig utvikling i mat- og drikkebransjen.

Taper 15.000 for å bli plastfrie

På Comfort Hotel Bergen Airport er det jobbet målrettet mot å frigjøre seg fra bruken av engangsplast. Nå tar hotellet et solid oppgjør med plastmisbruket. Selv om det svir i lommeboken.

Comfort Hotel Karl Johan bygger ut

Comfort Hotel Karl Johan har vært en suksess fra dørene åpnet vinteren 2016. Nå bygges hotellet ut med hele 83 nye rom for å møte etterspørselen.

Oppkjøp på catering-fronten

Elite Service Partner AS (ESP) har gått til innkjøp av Norsk Offshore Catering (NOC).

Fra godteri til havre

I Norge er Fazer først og fremst kjent som godteriprodusent. Men i hjemlandet Finland har aktøren produsert sunne matvareprodukter i mange år, og nå blir disse også tilgjengelig for Horeca-markedet i Norge under navnet Fazer Yosa.

Norsk ost knuste alle

Den norske osten Fanaost ble kåret til verdens beste under World Cheese Awards.

Oste-helt fikk hederspris

Gunnar Waagen, sjef for Tingvollost og eks VM-vinner med Kraftkar, ble tildelt Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris under Oste-VM i Bergen.

Tre hete nyheter hos Dr. Jekyll's

I anledning den femtende whiskyfestivalen i Oslo og nyåpning av Dr Jekyll´s, lanserer sistnevnte tre unike Dr. Jekyll «Mr. Hyde» Expression of Whisky-flasker.

Skal gi omsetningsvekst i milliardklassen

Her er teamet som skal sørge for at NHO Reiseliv Innkjøpskjeden når målet om fem milliarder kroner i varekjøp innen utgangen av 2020.

Frogner House satser i Stavanger

Med stadige tegn til forbedring for reiselivsindustrien i Stavanger, tar Frogner House sats og etablerer seg i oljebyen.

Choice på attraktiv toppliste

Nordic Choice Hotels er eneste hotellkjede på Universums toppliste over norske økonomers foretrukne arbeidsgiver.

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d'Or 2019

Christian André Pettersen og Team CAP må bryne seg på en urklassisk fransk rett under Bocuse d Or-finalen i Lyon i januar.

280 prosent økning i nord

Norsk Opplevelseskonferanse i Narvik er i full gang. Ferske tall viser jubeltall for opplevelsesbransjen i Nordland – langt over landsgjennomsnittet.

Nytt navn og bedre mat

KS Agenda Møtesenter ved Nationaltheatret stasjon skifter både navn og leverandør av mat og drikke for å møte den stadig tøffere konkurransen i konferansemarkedet i Oslo.

Totalslakter prestisje-hotell

«Det hjelper ikke å ansette kule, pene og trendy folk dersom de ikke kan service!»

Gir nytt liv til "Bagatelle-huset"

I lokalene som tidligere huset gourmetrestaurantene Bagatelle og Lille B er et nytt konsept i ferd med å ta form. Se hva eierne planlegger.

Mangfoldspris til Petter Stordalen

Under en prisutdeling onsdag kveld ble Nordic Choice-gründer, Petter A. Stordalen, kåret til Årets forbilde. Prisen, som er en kategori under Mangfoldsprisen, fikk han for sitt betydelige samfunnsengasjement og inkluderende personalpolitikk.

Han er Norges beste baker

I september vant han VM og nå er Nikolai Meling (24) nybakt Norgesmester i baking. Gullet tok han etter to uker med maraton-trening etter at han steppet inn for sjefen som måtte trekke seg fra konkurransen.

Hvem fortjener gratis julebord?

Bergenshotellet Quality Hotel Edvard Grieg spanderer julebord på en organisasjon eller frivillige arbeidere som gjør noe bra for andre. Kjenner du noen som fortjener det?

Fredrikke Næss forlater Grand Hotel

Fredrikke Næss gir seg som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic etter snart 6 år. Næss ble ansatt i 2013, og sammen med teamet på Grand har hun ledet hotellet gjennom en betydelig fornyelsesprosess.

Drømmer om suksess i Yrkes-NM

Onsdag går startskuddet for årets Yrkes-NM, hvor blant annet beste kokk, servitør og resepsjonist skal kåres.

Norge til pers på dag én

I dag ble det kjent hvilke land som skal kokkellere på hvilken dag under den store Bocuse d´Or-finalen i Lyon i januar. Norge og Christian André Pettersen skal i aksjon på første dag av konkurransen.

Blåser nytt liv i historien

Passasjerene skålte i håndslipte champagneglass, og leste i lyset av munnblåste lampetter på sine lugarer. Nå gjenopptar Hadeland Glassverk produksjonen av unike objekter fra Amerikalinjens storhetstid, til glede for nye gjester og oppdagere.

Den «undervurderte» reiselivsindustrien

En 74-siders rapport, utarbeidet av Innovasjon Norge, inneholder noen oppsiktsvekkende punkter den norske hotellbransjen, bokstavelig talt, bør kikke på.

NYTT OM NAVN: Ny mann i Bako

Tore Arne Myhren er ansatt som prosjektleder og salgskonsulent på Bako.

Scandic med «indre-filet»

Scandic Brennemoen har åpnet dørene. Hotellet ligger midt i mellom byene Askim og Mysen i Indre Østfold. Dermed er Scandic på plass i en region i sterk utvikling, kun 45 minutter fra Oslo.

– Et nytt og utradisjonelt hotell

Høsten 2020 åpner Miklagard hotell dørene. Hotellet ligger ni minutter unna OSL Gardermoen og kommer til å skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen.

Nå "spirer" det på Hellerasten

I sterk kontrast til naturen rundt, blir det bare grønnere og grønnere på grusbanen på Hellerasten. Arbeidet med å lage kunstgressbane er nemlig godt i gang.

Best pinnekjøtt fra Grilstad

Trøndersk pinnekjøtt fra Grilstad vant kåringen «Årets pinnekjøtt 2018» denne uken. For 30. gang arrangerte Nores kåringen hvor godt over 100 fagfolk kunne stemme frem det beste pinnekjøttet.

Lutefisk-sesongen er åpnet

I går gikk det uoffisielle startskuddet for årets lutefisk-sesong hos Lofoten Fiskerestaurant. Og de fremmøtte fikk selvsagt smake verdens beste lutefisk.

Sinclair til salgs - igjen

En av Norges mest legendariske veikroer, Sinclair i Kvam, er nok en gang til salgs.

Nytt vertskap på Dalen Hotell

Når eventyrhotellet åpner dørene sine igjen april 2019 er det med nytt vertskap: Alita Dagmar Kristensen og David Sandem.

Nypusset arvesølv

Det er en kjent sak at også arvesølvet trenger en finpuss av og til. Nå har Det Norske Brenneri sitt edleste arvesølv fått en etterlengtet puss.

Plankekjøring for Ringnes

På nye Ringnes Brygghus, i de gamle bryggerilokalene på Grünerløkka, kan du nå fråtse i både spennende øl og matchende, lekre smørbrød – servert på full eller halv planke. De kunnskapstørste skal også få sitt gjennom ulike typer kursing.

Nok en seier til Scandic Nidelven

Man trodde kanskje ikke det var mulig, men Scandic Nidelven fortsetter å utvide og utvikle frokosttilbudet sitt videre. Dermed ble det et nytt gull i «Frokost-NM» for Trondheims-hotellet som nå har 12 gulldiplomer på veggen.

Fant 4402 artikler. Viser 1–50.

Til toppen