Arkiv

Fant 4598 artikler

Tittel Dato

Vil ha flere «bønder i byen»

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad ønsker mer mat fra tak og et blomstrende urbant landbruk. I går besøkte hun takgården til Clarion Hotel The Hub.

NYTT OM NAVN: Bugge er ny Haut-direktør

Catherine Bugge forlater Nordic Choice til fordel for stillingen som Director People & Culture i Haut Nordic AS.

Seier nr. 13 for Scandic Nidelven

I går kveld ble det klart at frokosten på Scandic Nidelven for 13. gang er kåret til Norges aller beste. Hotellet gikk til topps foran Britannia Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz i kåringen Twinings Best Breakfast.

Coop og Tine i toppen

Coop, Tine og NRK topper Ipsos liste over bedriftene med best omdømme i 2019.

Kämp-kjøpet i boks

Konkurransetilsynet i Finland har nå godkjent Nordic Choice Hotels oppkjøp av Kämp Collection Hotels.

Hvem bør få dra på julebord?

Quality Hotel 33 ønsker å gi bort en hyggelig julebord-opplevelse til noen som gjør noe bra for andre. Kjenner du en ildsjel eller fire?

Amerikalinjen rett til topps

Leserne av verdens største reiselivsmagasin har talt: Amerikalinjen er Nord-Europas beste hotell.

Kutter i PR-potten

Regjeringen foreslår å kutte støtten til markedsføring av Norge med 51,5 millioner. – Dette kuttet er det motsatte av det regjeringen signaliserte i Granavolden-plattformen, sier NHO Reiseliv-direktøren.

Radisson Blu blir rosa

For å sette fokus på brystkreftsaken, og samle inn penger til brystkreftforskning, er flere av Radisson Blu sine gjesterom rosa i hele oktober.

Enkle tiltak gir god effekt

Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus. Nå gjennomføres det en stor KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte neste uke.

Scandic på "dypt vann"

Tirsdag serverte Scandic-hotellene i Stavanger verdens dypeste hotellfrokost til 100 gjester i Ryfast-tunnelen, 250 meter under havoverflaten.

De nominerte til Matprisen 2019 er klare

Matprisen løfter fram og hedrer bønder, kokker og de som bryr seg om bærekraftige måltider. Og de nominerte er...

Nekrolog: Jan E. Rivelsrud

Rica-gründer Jan Eilef Rivelsrud, en av de store pionerer innen norsk hotell- og restaurantbransje, gikk bort 28. september etter lang tids sykdom. Han ble 79 år gammel.

​Norges mest avslappede kaffedrikker er kåret

Malin Nilssen (22) fra Nesodden vant NM i Slappa 2019. Med en hvilepuls på 39 i innledende runde var hun en soleklar favoritt, og i finalen lot hun ikke nervene ta overhånd.

First Hotels med Oslo-signering

Et av landets mest eksklusive leilighetshoteller sluttet seg til First Hotels 1. oktober.

Slik minnes de Rivelsrud

De har konkurrert om millionkontrakter, kjempet om markedsandeler og kriget om pris. I dag er toppene i norsk hotellbransje helt samstemte: Hotell-Norge har mistet en ener.

Tilbake der han startet

Lørdag døde «Norges første hotellkonge», Jan E. Rivelsrud. En mann svært mange i hotellbransjen har et forhold til, men som svært få har noe negativt å si om. I dag re-publiserer vi det siste store intervjuet vi gjorde med Rivelsrud i 2014, da salget av Rica var et faktum.

Norges første hotellkonge er død

Rica-grunnlegger Jan E. Rivelsrud (79) døde lørdag 28. september, skriver Budstikka.

Rekordstor Airbnb-vekst

Airbnb fortsetter å vokse i Norge, og nådde nye høyder denne sommeren.

Radisson Blu best på kundeopplevelser

Norske forbrukere har talt: Radisson Blu gir bransjens beste kundeopplevelser og er blant de topp 10 beste selskapene i Norge på å gi gode kundeopplevelser.

Slik blir Thon Hotel Snø

Thon Hotels bygger et nytt ski-in/ski-out-hotell ved helårsarenaen SNØ på Lørenskog. Det nye hotellet har fått navnet Thon Hotel Snø.

Nå er Scandic Hafjell best

Hotelleierne og eiendomsselskapet bak det tidligere OL-hotellet ved Hafjell ønsket å legge ned. De ansatte hadde imidlertid en drøm om å overleve. – Vi gikk fra bunn til topps, takket være pågangsmotet til de ansatte, sier hotelldirektør Erik Fostervoll.

Se så jevnt det var!

Gårsdagens kokkedyst under Årets Kokk 2019 ble en uyhre jevn affære. Kun 10 fattige poeng skilte Christian André Pettersen og Filip Bendi på smak da de to rettene var servert og fortært.

Clarion gir de beste kundeopplevelsene

Den anerkjente prisutdelingen European Business Awards har kåret Clarion Hotel til Norges beste bedrift i kategorien Customer and Marketing Engagement.

Ny ledelse på Røisheim Hotell

Fra og med 2020-sesongen vil Kjetil Magnussen ta over som ny leder og ansvarlig for driften av Røisheim Hotell.

Pettersen er Årets Kokk 2019

Christian André Pettersen skal igjen representere Norge under Bocuse d´Or i 2020 og 2021. Det ble klart etter dagens konkurranse i Årets Kokk 2019.

Stjernelag dømmer Årets Kokk 2019

De fem kokkene som kjemper om tittelen Årets Kokk 2019 er dagens stjerner, men det virkelige stjernelaget sitter på dommerbordet. Sjekk det A-laget som skal dømme konkurransen.

Live-sendingen er i gang

I dag er det Årets Kokk og Årets Unge Kokk i Mathallen i Oslo. Kan du ikke ta turen, kan du se sendingen her.

– Det må være ekte og unikt

Det er lite som er standard over hotellprosjektet Sommerro. Drøye to år før de første gjestene sjekker inn, har nabolagshotellet på Frogner lansert både logo, symbol og språk som skal bygge merkevaren. Målet er å kunne ta imot alle med åpne armer.

Vil skape idrettsglede for alle

Sammen med idretten skal Scandic oppfordre unge idrettsutøvere til å stå imot press og være seg selv i ny kampanje. Med seg på laget har de noen av landets største idrettsprofiler.

Ønsker seg svette gjester

Frem til 29. september har Quality Hotel Edvard Grieg ambisjoner om å øke pulsen til både gjester og ansatte. For hver halvtime medarbeiderne på hotellet trener, donerer hotellet og Nordic Choice Hotels 15 kr til UNICEF sitt arbeid for å hjelpe barn utsatt for barne-trafficing i Asia.

UNESCO-pris til norsk hotelldesigner

Hotellet Niehku Mountain Villa i Riksgränsen har vunnet UNESCOs verdenspris for konsept, identitet og innredning.

Citybox Oslo har utvidet igjen

Citybox Oslo har utvidet for andre gang, og blir med det det femte største hotellet i Oslo sentrum.

Tar opp kampen mot de store utelivsaktørene

Oslo-gutta Kim Søyland og Jama Awaleh står bak Selskap & Serveringsgruppen og er ikke redde for å innrømme at de kjemper over sin vektklasse. Nå ønsker de å vise mer muskler og relanserer selskapet under nytt navn: byOSLO.

​Oslos viktigste hotell til Choice

I løpet av 2019 har Nordic Choice Hotels åpnet tre prestisjehoteller i Oslo. Nå har hotellkjeden inngått et tett samarbeid med Oslos minste hotell.

Selvik til Quality Hotel

Monica E. Selvik er ansatt som ny Director of Sales (DOS) på Quality Hotel Edvard Grieg.

Vil ha miljøhjelp av gjestene

I 2018 la Comfort Hotel inn seg selv på plast-rehab. Nå får gjestene samme tilbud.

Haare går av i First Hotels

Grunnlegger og eier av Flying Elephant, Asmund Haare (i midten), går av som øverste leder for hotellkonsernet.  Mangeårig ansatt Anders Moe tar over, mens Haare går inn i rollen som aktiv styreformann.

Wiederstrøm utgir «Norsk Hotellnæring»

Etter 22 år i regi av Horwath Consulting skal den kjente bransjerapporten gis ut av Wiederstrøm Hotel Consulting.

Eurest skal fore Forsvaret

Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) har inngått en avtale med Eurest om drift av samtlige kantiner over hele landet. Avtalen har en estimert verdi på 900 millioner kroner.

Forventer rekordhøst

Fem år med dette har gitt eventyrlig vekst. Nå ruster Trysil seg for tidenes høstsesong.

Tar Bølgen på Gimle

I dag åpner Bølgen & Moi ny restaurant på Gimle med provoserende «Pop- art»-kunst fra Mr. Kling på veggene. Og suksess-oppskriften fra Briskeby med champagnelunsj, ja den videreføres.

Gjeve priser til Scandic Norge

Denne uken hadde Scandic sin Leadership Conference i Stockholm med prisutdeling i ti kategorier. Scandic Norge sikret seg tre av dem, og kan dermed skilte med flest priser blant sine nordiske og europeiske kolleger i Scandic-kjeden.

Her er teamene til Årets Kokk

Hvem blir Norges representant i Bocuse d´Or 2020? Svaret får vi 24. september. Her er årets deltakere, commiser og coacher.

– Vil gi noe tilbake

For hundre år siden reiste nordmenn over Atlanteren på jakt etter et bedre liv. I dag kommer mennesker til Norge med håp og drømmer. Sammen med Oslo Røde Kors vil prestisjehotellet Amerikalinjen bidra til å gi dem en god start.

Åpnet med podcast og konsert

Oslos nyeste hotell hadde offisiell åpning før helgen. Feiringen på Clarion Hotel Oslo ble innledet med sjefens egen podcast og konsert med Sondre Justad.

Myggen biter!

Messen på Hamar er kanskje bare en liten mygg i forhold til SMAK, men du verden så hardt myggen på innlandet biter.

Munch-maleri til Clarion

Clarion Hotel Oslo vil markere seg som kunsthotellet, fremfor noen. Ikke bare er de nabo med det nye Munch-museet. Nå har ett av kunstnerens glemte perler "flyttet" inn på hotellet.

Thon Hotels lanserer ny app

Mobilappen er spesialdesignet for å bestille hotellrom på en rask og sømløs måte.

Scandic satser på Sortland

Scandic Hotels har inngått en franchiseavtale med Nordic Management AS om et helt nytt hotell på Sortland i Nordland. Hotellet blir Scandics fjerde hotell i regionen og skal stå klart i 2021.

Fant 4598 artikler. Viser 1–50.

Til toppen