Arkiv

Fant 4549 artikler

Tittel Dato

Scandic satser på Sortland

Scandic Hotels har inngått en franchiseavtale med Nordic Management AS om et helt nytt hotell på Sortland i Nordland. Hotellet blir Scandics fjerde hotell i regionen og skal stå klart i 2021.

Hotellikonet gjør comeback

Et av verdens mest ikoniske luksushoteller slår dørene opp på nytt etter flere år med omfattende renovasjoner. Nå er hotellet klart for å gi sine kresne gjester en ny runde med klassisk luksus.

Stordalen kjøper finsk hotellkjede

Nordic Choice Hotels annonserte i dag oppkjøpet av den finske hotellgruppen Kämp Collection Hotels. Den finske hotellkjeden består av elleve hoteller og er markedsleder i luksus- og livsstilsegmentet i Finland.

Scandic kan ta storeslem

Scandic har hele hele fem av ti hoteller i den avgjørende finalen i kåringen av Norges beste hotellfrokost. Nordic Choice Hotels har null.

Clarion Hotel forsterker laget

Målet er å bli enda mer synlig med Ole Kristian Bakkene ved roret som inhouse PR-spesialist.

Refsnes Gods med ny direktør

Hotell Refsnes Gods by Classic Norway Hotels har ansatt Kim Nyheim som direktør.

Ny sjef på rekordhotell

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik har ansatt Helga Marie Gisladottir som ny hotelldirektør.

Dette hotellet heter Kokoloko

Gotlands nye hotell, First Hotel Kokoloko, åpner dørene for første gang i slutten av denne måneden.

SMAK 2020 inntar operaen

SMAK 2020 ruller ut den røde løperen og inviterer til et gigantisk åpningsparty i Den Norske Opera.

Henning Fischer til Nores

Henning Fischer er ansatt som ny innkjøpssjef i Nores. Sammen med innkjøpssjefene Mette Aarø-Stillesby og Petter Ravik skal han forhandle og vedlikeholde avtaler på vegne av de rundt 500 medlemmene i Nores Norge.

Fra Radisson til Scandic

1. oktober overtar Scandic Hotels driften av Radisson Blu Royal Hotel Stavanger. Ved overtagelse vil hotellet skifte navn til Scandic Royal Stavanger.

Stor, større, Oslo Plaza

I 2020 er Radisson Blu Plaza Hotel tilbake på tronen som Norges største hotell. I dag har de 678 rom, men etter utbyggingen får hotellet rundt 900 rom.

Nytt gull til Harahorn Gin

Det norske gin-merket Harahorn sikret seg gull i Bartender Spirits Awards i USA.

Pris til kulinariske Elise

Hun er kjent fra Kulinarisk Akademi I Oslo, har OL-gull fra 2008 og erfaring fra bade Bekkjarvik og Mathallen. Han fra sjefsrollen på Oro og flere års tett samarbeid med Terje Næss. Nå har samboerparet slått seg ned på Helgelandskysten, med mål om å skape et mat-livsverk.

Fra "Syden" til Oslofjord

Den rutinerte hotellederen Ole Petter Christensen er headhuntet til jobben som hotell- og resortdirektør på Oslofjord Convention Center i Sandefjord.

Menyen til Årets unge kokk er klar

Nå er det klart hva de seks kandidatene i Årets unge kokk skal lage. Jordskokk er hovedråvare i den første tallerkenretten, mens den andre tallerkenen skal være en sjømatfest der laksen spiller hovedrollen sammen med skalldyr.

– En fantastisk ambassadør

Svein Jæger Hansen er matformidler, lokalmat-forkjemper og lidenskapelig opptatt av mathåndverk. Nå runder han 25 år på Scandic Meyergården Hotell i Mo i Rana.

Frir til reisebyråene

Reisebyråene har aldri vært viktigere for hotellnæringen enn i dag, sier Karsten Møgster, den nye salgssjefen til First Hotels’ Vestlands- og Oslo-hotell.

Svanemerket til Miele

Vaskemiddelet UltraPhase Sensitive til TwinDos-systemet i Miele sine vaskemaskiner oppfyller nå kravene som er satt for å motta Svanemerket – Nordens offisielle og mest kjente miljømerke.

Scandic med nytt hotell i København

Scandic har inngått en avtale om å drifte et nytt hotell i Nørreport i København sentrum. Hotellet vil ha rundt 100 rom og forventes å åpne i 2020.

Høy på landet

Bordet er straks dekket for mat- og gårdsfestivalen «Høy på landet», på Thorbjørnrud Hotell i Jevnaker. Nå telles det for alvor ned til sommerens happening, 22. og 23. juni.

Ny Ridder av Champagne

Henriette Batt, Head of Wine i Einar A. Engelstad, ble slått til ridder av Champagne under en høytidelig seremoni i Reims fredag kveld.

Kåret til Norges beste hotell

Ifølge World Travel Awards 2019 er Grand Hotel Oslo by Scandic, Norges beste hotell og Norges beste businesshotell.

Compass Group kjøper Fazer Food

Compass Group PLC er enige med Fazer Group om oppkjøp av Fazer Food Services for totalt ca. 475 millioner € .

Moxy Hotels til Tromsø

Moxy Hotels, en del av Marriottkjeden, etablerer et nytt hotell på Langnes i Tromsø med over 200 rom. Hotellet forventes å åpne dørene på slutten av 2021.

Clarion Hotel The Hub blir tv-serie

Serien Hotelleventyret tar seerne med på innsiden når Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, skal ferdigstilles og åpnes. Her følges både Petter A. Stordalen og hans ansatte tett gjennom både små og store utfordringer.

Her blir det sjakkmat

Hvilken sjakkmester er også en mester på kjøkkenet? I morgen skal Magnus Carlsen og resten av verdenseliten prøve seg som konkurransekokker, med hjelp fra kandidatene til Årets kokk 2019. Målet er ikke sjakkmatt, men sjakkmat.

Skal drifte nytt prestisje-hotell

Haut Nordic-konsernet skal drifte et nytt hotell i den nye flyplassbyen, Oslo Airport City på Gardermoen. Hotellet med en byggekostnad på 800 millioner kroner åpner dørene for gjestene sommeren 2022.

Scandic med frokost-suksess

Scandic leder an i Twinings Best Breakfast 2019. Så langt er det kåret vinnere i 13 fylker i uoffisielt NM i hotellfrokost, og Scandic kan skilte med hele ni førsteplasser.

Fire fikk jobb

Comfort Hotel Bergen Airport har gjennom en nytenkende rekrutteringsprosess funnet fire nye stjerner til sitt team på Flesland.

Bølgen & Moi flytter

Bølgen & Moi har bestemt seg for å flytte suksess-restauranten på Briskeby litt lenger ned i «gata», nærmere bestemt til Frogner House på Gimle.

Nordic Choice Hotels kaster seg på bølgen

Samarbeidet innebærer at AYO installerer og står for driften av el-scootere på utvalgte hotell, og hotellene på sin side tilbyr parkeringsplasser og lading av kjøretøyene.

Akustikk i verdensklasse

Det nyåpnede hotellet Britannia i Trondheim åpnet nylig. Ikke en krone er spart i jakten på ikonstatus. Resultatet kan til og med høres.

Citybox åpner nytt hotell i Bergen

Den norske hotellkjeden Citybox åpner sitt andre hotell i hjembyen. Hoteller har 144 rom og ligger midt i byens knutepunkt.

Henter anerkjent hotellkapasitet

Med lang og internasjonal erfaring fra hotell- og reiselivsindustrien, er Lennart Johansson ansatt som salgsdirektør i entreprenørselskapet SBA AS og STRAA AS.

BW får nytt hotell i Kristiansand

Yess Hotel Kristiansand går inn i Best Western Hotels & Resorts sin voksende hotelportefølje i Skandinavia. Hotellet blir en del av brandet Sure Hotel Collection by Best Western.

Disse kan bli Årets unge kokk

Aleksander Løkkeberg Vartdal, Aaron Espedal, Celine Ekholt, Frida Netland Berge, Liliana Haaland og Runar Helgeland skal kjempe om tidenes første seier i konkurransen Årets unge kokk 2019.

De er Årets medlemsbedrift

Elvebredden Catering er kåret til Årets medlemsbedrift 2018 av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Dette er NHOs beste leverandører

Medlemmene i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har stemt frem fjorårets beste leverandører innenfor kategoriene mat, drikke og non food/tjenester. Her er alle vinnerne.

Petter Stordalen hedret av NHO Reiseliv

Hotellinvestor Petter Stordalen er tildelt NHO Reiselivs Hederspris for 2019.

200 på «kvalitets-date»

Over 200 personer møtte opp da Quality Hotel River Station i Drammen inviterte til speed dating. 50 gikk hjem med håp om ny jobb.

Fra LetoHallen til Leto Arena

Best Western Letohallen bytter navn etter nesten 30 år. Det nye navnet er Best Western Leto Arena.

Inngår samarbeid

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden inngår avtale med Carl Evensen Eftf. AS.

Fra Valdres til Voss

Berit Lunde er ansatt som hotelldirektør på nye Scandic Voss som åpner i januar. Lunde er i dag hotelldirektør på Scandic Valdres.

Gilde satser på sommeren

Nå er Gilde Sommer Aquavit lansert på Vinmonopolet. Dette er den første sommerakevitten i Gilde-serien.

Storslått åpning i Sogndal

Torsdag 9. mai feiret over 200 gjester innvielsen av nye Quality Hotel Sogndal som etter en omfattende utvidelse og renovering kan skryte av å være det største hotellet mellom Bergen og Trondheim.

Kjempebot til Stiansen

Da Arbeidstilsynet besøkte Statholdergaarden i januar i fjor, fant de uregelmessigheter. Det ble dyrt for eier Bent Stiansen.

Kutter engangsplast på rekordtid

I januar i år lanserte Nordic Choice Hotels planen om å stoppe bruken av engangsplast på sine 195 hoteller i løpet av 2019. Hotellkonsernet når målet på halve tiden og viser dermed at EUs lovgivning er mulig å gjennomføre allerede i dag.

Arkitektpris til Scandic

Arkitektene bak Scandic Lillestrøm er tildelt Skedsmo kommunes arkitektur- og byutviklingspris. Hotellet hedres for sin lokale forankring og for å være en livlig møteplass for hele byens befolkning.

Scandic ansetter to direktører

Claus Petersen går nå inn i fast rolle som hotelldirektør ved Scandic Fornebu og Monica Fladvad Carivau er ansatt som hotelldirektør ved Scandic Solli.

Fant 4549 artikler. Viser 1–50.

Til toppen