Arkiv

Fant 4629 artikler

Tittel Dato

Rimi-Hagen solgte Farris Bad

Stein Erik Hagens selskap Canica Eiendom AS har solgt hotelleiendommen Eiendom Farris Bad AS til Thor Halvorsen Holding AS.

Haut Nordic åpner to nye hoteller i Bergen

– Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er skikkelig, skikkelig giret og oppglødd, sier administrerende direktør Sondre Prestegard i hotell- og restaurantkonsernet Haut Nordic AS.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv.

Ringrever bak grytene

Når julebordsesongen kjøres i gang på Quality Hotel Ålesund og Quality Hotel Waterfront, er det med to nye og erfarne kjøkkensjefer i aksjon.

Stjernegalleri på SMAK 2020

Bocuse d’Or Norge får sin egen dag på SMAK 2020.

Han skrev årets kokebok

Sverre Sætre vant prisen «Beste norske kokebok 2019».

NYTT OM NAVN: Jørn Dahl til Haut Nordic

Haut Nordic utvider prosjektdivisjon med ny project and development manager med lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.

Steen-Mevold bytter jobb

Etter ni år som sjef for Scandic Hotels Norge, rykker Svein Arild Steen-Mevold opp som ansvarlig for utvikling av hele konsernets hotellportefølje. Som Chief Portfolio Officer skal han styrke hotellkjedens vekst i Norden og Europa forøvrig.

Ny TV-løsning for Thon Hotels

Thon Hotels oppgraderer TV- og strømmetjenestene ved sine hoteller i Norge. Det norske selskapet Baze Technology (Baze) er valgt som leverandør, og sammen med Telenor leverer selskapet én felles TV-løsning for hotellene.

Feiret hotellåpning i Drammen

Quality Hotel River Station sparte ikke på kruttet da de inviterte til åpningsfest med togtur, stand-up og konsert.

Kokkekunst på statsbudsjettet

Regjeringen har bestemt å tildele Stiftelsen Årets Kokk og Norske Kokkers Landsforening 500 000 kroner over statsbudsjettet.

Ny møteplass på Skøyen

Scandic Sjølyst er bygget ut og totalrenovert. Nå vil de ha både gjester og lokalbefolkning på besøk.

– Nå er vi i sjokk

Losby Gods er kåret til Europas beste historiske hotell. Hotelldirektør Heidi Elisabeth Fjellheim sier nyheten kom som et sjokk.

Norske håp i S.Pellegrino Young Chef

I neste uke er det klart for kokkekonkurransen S.Pellegrino Young Chef. Liliana Haaland og Oliver Serve skal representere Norge i den regionale finalen for UK og Nord-Europa i London.

Clarion Collection satser på «hygge»

Ordet «hygge» står fjellstøtt i de skandinaviske språkene. Og nå får gjestene hos Clarion Collection enda bedre muligheter til å hygge seg. Se hva det innebærer her.

Svanemerket til Grand Hotel

Oslos mest kjente hotell oppfyller et av verdens strengeste miljøkrav.

NYTT OM NAVN: Belvar ansetter nordisk salgsdirektør

Aleksander Ragnem er ansatt som nordisk salgsdirektør i Belvar. Det betyr at han får salgsansvaret for alle First-hotellene, samt Moxy Oslo X.

Norsk whisky ble "best i verden"

Under helgens Oslo Whiskyfestival ble den norskproduserte whiskyen Eiktyrne Quadruple kåret til «Best i Festival», i klassen whisky/whiskey fra andre land enn Skottland.

Quality Hotel River Station åpnet

Fredag åpnet dørene til nye Quality Hotel River Station i Drammen. De ansatte på det nybygde hotellet gleder seg til å ønske gjester og byens innbyggere velkommen.

Åpner biehotell på Flesland

Comfort Hotel Bergen Airport "lar humla suse", med en spennende bi-geskjeft. Nå har de nemlig åpnet et eget biehotell med plass til tusenvis av gjester.

Hotell-Norge støtter Sykehusklovnene

Sykehusklovnene jobber med å spre smil og glede blant syke barn i en vanskelig tid. Det gjør de på 16 forskjellige sykehus over hele landet. Flere norske hoteller støtter dem med gratis overnattinger, men det er plass til flere.

– Vinggruppen er kronjuvelen

Petter Stordalen har, sammen med Altor og TDR Capital, inngått en avtale om å kjøpe Nordens mest fremgangsrike reiseselskap med over 60 års erfaring.

42 nye ansatte etter speed-dating

I vår inviterte Quality Hotel River Station til «speed date» for å få inn nye ansatte til en rekke stillinger. Én av de 42 som fikk jobb var Christi Laurinda Knudsen (24). Sjekk hvordan hun skilte seg ut.

Reiselivsprisen 2019 til Under

Under ble tildelt Reiselivsprisen 2019.  – En velfortjent pris til en bedrift som satser, inspirerer og skaper unike gjesteopplevelser med bærekraft i sentrum, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

Dette er årets beste pinnekjøtt

Kresne ganer har talt: Gilde Pinnekjøtt av lam fra Nortura PROFF vant kåringen Årets pinnekjøtt 2019, i regi av Nores.

NYTT OM NAVN: Fra Thon til Haut

Haut Nordic forsterker selskapet og etablerer egen Prosjekt- & utviklingsdivisjon. Til å lede arbeidet hentes Martin Land som prosjektdirektør.

– Vi skal være et spektakulært tilskudd til hotellbransjen

Et flunkende nytt hotell med 18 delikate rom vokser ut av bakken på Inderøy i Trøndelag. Slik blir nye Øyna Kulturlandskapshotell på toppen av Inderøy i Trøndelag.

Ting om tang

Har du også savnet en nettside om tang? Da er redningen nær. Tangweb er nemlig en nettside med de vanligste artene og hvordan disse kan brukes i mat.

Thon med nyåpning i Tromsø

Kampen om konferansekundene i nord blir hardere når Thon Conference Tromsø åpner i oktober.

Sju VM-medaljer til Tine

Det ble ikke edleste valør til Norge i årets Oste-VM, men norske oster markerte seg likevel sterkt. Se hvilke oster som fikk heder her.

Vant NM i sunn fastfood

– Her nærmer vi oss restaurantstandard, sa jurymedlem og kokk Bård Greni, etter å smakt Zawaiian Classic poke bowl fra Zawai på Briskeby i Oslo.

Vil ha flere «bønder i byen»

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad ønsker mer mat fra tak og et blomstrende urbant landbruk. I går besøkte hun takgården til Clarion Hotel The Hub.

NYTT OM NAVN: Bugge er ny Haut-direktør

Catherine Bugge forlater Nordic Choice til fordel for stillingen som Director People & Culture i Haut Nordic AS.

Seier nr. 13 for Scandic Nidelven

I går kveld ble det klart at frokosten på Scandic Nidelven for 13. gang er kåret til Norges aller beste. Hotellet gikk til topps foran Britannia Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz i kåringen Twinings Best Breakfast.

Coop og Tine i toppen

Coop, Tine og NRK topper Ipsos liste over bedriftene med best omdømme i 2019.

Kämp-kjøpet i boks

Konkurransetilsynet i Finland har nå godkjent Nordic Choice Hotels oppkjøp av Kämp Collection Hotels.

Hvem bør få dra på julebord?

Quality Hotel 33 ønsker å gi bort en hyggelig julebord-opplevelse til noen som gjør noe bra for andre. Kjenner du en ildsjel eller fire?

Amerikalinjen rett til topps

Leserne av verdens største reiselivsmagasin har talt: Amerikalinjen er Nord-Europas beste hotell.

Kutter i PR-potten

Regjeringen foreslår å kutte støtten til markedsføring av Norge med 51,5 millioner. – Dette kuttet er det motsatte av det regjeringen signaliserte i Granavolden-plattformen, sier NHO Reiseliv-direktøren.

Radisson Blu blir rosa

For å sette fokus på brystkreftsaken, og samle inn penger til brystkreftforskning, er flere av Radisson Blu sine gjesterom rosa i hele oktober.

Enkle tiltak gir god effekt

Som ledd i KuttMatsvinn2020-prosjektet samarbeider Eurest og Matvett om et "Beste praksis kantine"-prosjekt i Næringslivets hus. Nå gjennomføres det en stor KUTTMatsvinn-kampanje blant alle byggets ansatte neste uke.

Scandic på "dypt vann"

Tirsdag serverte Scandic-hotellene i Stavanger verdens dypeste hotellfrokost til 100 gjester i Ryfast-tunnelen, 250 meter under havoverflaten.

De nominerte til Matprisen 2019 er klare

Matprisen løfter fram og hedrer bønder, kokker og de som bryr seg om bærekraftige måltider. Og de nominerte er...

Nekrolog: Jan E. Rivelsrud

Rica-gründer Jan Eilef Rivelsrud, en av de store pionerer innen norsk hotell- og restaurantbransje, gikk bort 28. september etter lang tids sykdom. Han ble 79 år gammel.

​Norges mest avslappede kaffedrikker er kåret

Malin Nilssen (22) fra Nesodden vant NM i Slappa 2019. Med en hvilepuls på 39 i innledende runde var hun en soleklar favoritt, og i finalen lot hun ikke nervene ta overhånd.

First Hotels med Oslo-signering

Et av landets mest eksklusive leilighetshoteller sluttet seg til First Hotels 1. oktober.

Slik minnes de Rivelsrud

De har konkurrert om millionkontrakter, kjempet om markedsandeler og kriget om pris. I dag er toppene i norsk hotellbransje helt samstemte: Hotell-Norge har mistet en ener.

Tilbake der han startet

Lørdag døde «Norges første hotellkonge», Jan E. Rivelsrud. En mann svært mange i hotellbransjen har et forhold til, men som svært få har noe negativt å si om. I dag re-publiserer vi det siste store intervjuet vi gjorde med Rivelsrud i 2014, da salget av Rica var et faktum.

Norges første hotellkonge er død

Rica-grunnlegger Jan E. Rivelsrud (79) døde lørdag 28. september, skriver Budstikka.

Rekordstor Airbnb-vekst

Airbnb fortsetter å vokse i Norge, og nådde nye høyder denne sommeren.

Fant 4629 artikler. Viser 1–50.

Til toppen