Arkiv

Fant 4426 artikler

Tittel Dato

Gardermoen-trippel for Radisson

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har nå åpnet dørene på Gardermoen. Hotellet blir Radisson Hotel Groups tredje hotell ved Norges største flyplass.

Går fra Scandic til Clarion

Lasse Waagbø tar steget fra Scandic Nidelven og blir ny direktør for Clarion Hotel Trondheim

Bærekraft på menyen

Med ansettelsen av Kunal Pandey som Food Services Director sender Haut Nordic Facility Services AS et tydelig signal om at bærekraft blir en rød tråd i utviklingen av selskapets mat- og restauranttilbud.

«Rockekokken» gjør Scandic-comeback

Lars Erik Vesterdal blir ny sjef for mat og drikke for Scandic-hotellene i Midt-Norge. Fra 1. januar vil «rockekokken» få det overordnede ansvaret for mat og drikke-tilbudet på blant annet Scandic Nidelven, i tillegg til 11 øvrige hoteller.

– Rett og slett eventyrlig

Det sa en begeistret eier, Stein Erik Hagen, etter å ha prøvd Farris Bads heteste nyhet; teaterbadstuen. Nå håper hotellet å tiltrekke seg gjester fra hele verden.

Stjernenavn til Amerikalinjen

Når Oslos nye stolthet Amerikalinjen åpner 15. mars, er det ingen som behøver å bekymre seg for hverken vått eller tørt. Hotellet har nemlig rekruttert nøkkelmedarbeidere fra øverste hylle.

Snøjubel på Skeikampen

– Vi er kjempefornøyd med snøfallet som er kommet på Skeikampen, og ønsker alle velkommen til å gå langrenn og stå alpint her, gløder det fra driftssjef Rune Slåsletten ved Thon Skeikampen Resort.

Dansk toppsjef til Clarion

Christen Bagger har fått jobben som Senior Vice President for Clarion Hotel i Norden. Bagger kommer fra Rainmaking Innovation i København, hvor han har vært sjef for innovasjon innen reiseliv og turisme.

Britannia Hotel til De Historiske

Den ærverdige hotellkjeden De Historiske må stadig avvise søknader, men Britannia Hotel slapp gjennom nåløyet.

Scandic vil ha et mer inkluderende arbeidsliv

I går var FNs internasjonale dag for funksjonshemmede. Årets fokus er mer inkludering og likestilling. Scandic Norge markerte dagen ved å introdusere en helt ny rekrutteringspraksis for å skape et mer inkluderende arbeidsliv.

The Edge-sjefen blir «søring»

The Edge-direktør Øyvind Alapnes (42) forlater kaikanten i Tromsø for å bli ny Senior Vice President for Clarion Collection Hotel i Norden.

Her skal Michelin-stjernene deles ut

Når årets nordiske Michelin-stjernene deles ut i februar, er det danske Århus som er vertskap.

Barnehage fikk matredderpris

Barnehagen Kidsa Løvåsbakken i Fyllingsdalen fikk denne uken utdelt Matredderprisen for sitt foregangsarbeid i kampen mot matsvinn.

Vellykket plast-rehab for Comfort

Comfort Hotel tok tidligere i år grep for å redusere plastmisbruket på sine hoteller, hvor målet var å være fri for all unødvendig bruk av plast i 2020. Evalueringen viser at effekten allerede har vært god.

Gull – gull – gull – gull

Kokkelandslaget senior tok i går sitt andre gull i VM, denne gang for sin kaldmat-buffet som ble presentert for dommerne tirsdag morgen. Dermed har de to norske lagene vunnet totalt fire gull i VM så langt.

Giganthotell til Norlandia

Norlandia Hotel Group har signert en leieavtale om drift av det nye hotellet til Oslo Pensjonsforsikring (OPF) i Økern Portal.

Nytt gull til Norge

To konkurranser - to gull! Juniorlandslaget gjør rent bord i VM i kokkekunst.

Sjefstyven til nytt hotellprosjekt

Jarle Moen forlater den svært prestisjetunge direktørjobben på The Thief for å lede det nye hotellprosjektet «Sommerro», i gamle Oslo Lysverker-bygget på Solli Plass.

Fursetgruppen med ny profil

Restaurantselskapet Fursetgruppen fortsetter veksten, og har lansert nye forretningsområder i 2018. Nå markeres nysatsingene med ny logo og visuell profil.

Dobbelt gull til Norge

På første konkurransedag under VM i kokkekunst tok både junior- og seniorlandslaget gull i sine konkurransegrener. I dag venter nye oppgaver.

Koreansk øl og Soju til Norge

IB Fine Wines AS har gjort avtale med Hite-Jinro Company i Korea om import og distribusjon av øl og soju til det norske markedet.

Dette er viktigst for luksusreisende

Hva er det luksusreisende verdsetter mest når de er på reise? Og hvor viktig er kunnskapen til de ansatte på hotellet? En ny undersøkelse gir noen viktige svar.

Fra post til Villa Copenhagen

I går lanserte Petter A. Stordalen endelig navnet og konseptet til det nye hotellet i det tidligere sentralposthuset i København, som åpner dørene våren 2020. «Kongstanken» er å skape bærekraftig luksus.

Ny BW-sjef i Norge

Søren Nystrøm har fått stillingen som landssjef for Best Western Hotels & Resorts i Norge. Best Western Scandinavia satser stort på hotellmarkedet i Norge.

Bocuse-kokk blir pizza-chef

Velrennomert konkurransekokk fyrer i gang ny pizzarestaurant i Trondheim.

Skal seile på død fisk

Hurtigruten har som mål å være verdens grønneste cruise-rederi. Nå investerer de over sju milliarder i grønn teknologi, som blant annet vil bety at selskapets skip skal seile på død fisk og avfall.

Slik blir julebordet vellykket

Julebordsesongen er i gang og tusenvis av urutinerte festdeltagere inntar nå landets restauranter og barer. «Gode råd er med andre ord dyre», men her er noen gratis tips til hvordan julebordet kan bli vellykket.

Obama-kokk til Trondheim

18.-25. november arrangeres Thanksgiving for aller første gang på den nyåpnede restauranten Kitchen & Table på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Og det er selveste Marcus Samuelsson som kommer for å avfyre startskuddet for feiringen.

Se Linie-akevitten til sjøs – minutt for minutt

Mange tror Linie-reisen, hvor ekvator skal krysses to ganger, bare er en myte. Nå er det på tide å motbevise det, én gang for alle.

BW åpner flyplasshotell i nord

Best Western Hotels & Resorts åpner nytt flyplasshotell på Harstad Narvik Flyplass Evenes i Nord-Norge.

Sprøyter nitrogen rett i suppa

AGA lanserer nytt produkt for rask nedkjøling av flytende næringsmidler. Målet er å opprettholde smak, konsistens og kvalitet.

Scandic-sjef hyller de ansatte

Etter å ha mottatt en prestisjetung inkluderingspris på vegne av Scandic Hafjell, ga hotelldirektør Erik Fostervoll følgende skussmål til de ansatte: – Prisen er en hyllest til de ansatte og en stor motivasjon for oss alle til å fortsette den positive reisen.

Vil du bli vår «brevvenn»?

Vil du ha en e-post i uka med våre viktigste nyheter? I så fall bør du klikke her.

Comfort-hotell på Gaselleliste

Etter flere års hardt arbeid og gode resultater er Comfort Hotel Xpress Central Station inne på årets Gaselleliste i Dagens Næringsliv.

Ny partner for Haugen-Gruppen

Haugen Gruppen har valgt Logent som sin nye logistikkpartner, og målet er å både bli bedre og mer effektive.

Ser du hva som «mangler» her?

Reisearrangøren Ving skal, sammen med sine eiere i Thomas Cook Group, fjerne 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 2019. Det betyr blant annet at alle Ving-hoteller kutter ut sugerør neste sommer.

Kåret til selgerforbilde

Julie Løw Sandtorv, Sales Manager Quality Hotel Edvard Grieg, er kåret til «Årets unge selgerforbilde» i Bergen.

Scandic dobler i Molde

Scandic vokser videre i Norge. Fra 1. januar 2019 overtar hotellkjeden driften av Hotel Alexandra i Molde fra Nordic Choice. Det blir Scandics andre hotell i rosenes by.

NYTT OM NAVN: Fra Choice til Miklagard

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard, Haut Nordic sitt nye hotell ved Gardermoen.

Bærekraft ga mersmak

Den første utgaven av Foodscape ga stort faglig utbytte og inspirerte til bærekraftig utvikling i mat- og drikkebransjen.

Taper 15.000 for å bli plastfrie

På Comfort Hotel Bergen Airport er det jobbet målrettet mot å frigjøre seg fra bruken av engangsplast. Nå tar hotellet et solid oppgjør med plastmisbruket. Selv om det svir i lommeboken.

Comfort Hotel Karl Johan bygger ut

Comfort Hotel Karl Johan har vært en suksess fra dørene åpnet vinteren 2016. Nå bygges hotellet ut med hele 83 nye rom for å møte etterspørselen.

Oppkjøp på catering-fronten

Elite Service Partner AS (ESP) har gått til innkjøp av Norsk Offshore Catering (NOC).

Fra godteri til havre

I Norge er Fazer først og fremst kjent som godteriprodusent. Men i hjemlandet Finland har aktøren produsert sunne matvareprodukter i mange år, og nå blir disse også tilgjengelig for Horeca-markedet i Norge under navnet Fazer Yosa.

Norsk ost knuste alle

Den norske osten Fanaost ble kåret til verdens beste under World Cheese Awards.

Oste-helt fikk hederspris

Gunnar Waagen, sjef for Tingvollost og eks VM-vinner med Kraftkar, ble tildelt Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris under Oste-VM i Bergen.

Tre hete nyheter hos Dr. Jekyll's

I anledning den femtende whiskyfestivalen i Oslo og nyåpning av Dr Jekyll´s, lanserer sistnevnte tre unike Dr. Jekyll «Mr. Hyde» Expression of Whisky-flasker.

Skal gi omsetningsvekst i milliardklassen

Her er teamet som skal sørge for at NHO Reiseliv Innkjøpskjeden når målet om fem milliarder kroner i varekjøp innen utgangen av 2020.

Frogner House satser i Stavanger

Med stadige tegn til forbedring for reiselivsindustrien i Stavanger, tar Frogner House sats og etablerer seg i oljebyen.

Choice på attraktiv toppliste

Nordic Choice Hotels er eneste hotellkjede på Universums toppliste over norske økonomers foretrukne arbeidsgiver.

Fant 4426 artikler. Viser 1–50.

Til toppen