Arkiv

Fant 4665 artikler

Tittel Dato

Heder til Nidelven-sjefen

Blant nærmere 90 kandidater stakk Kjetil Vassdal av med den gjeve prisen for «Årets hotelldirektør» i Scandic Norge.

Arne Sørvig

Norsk kokkekunst og matkultur er i vinden som aldri før. En særdeles viktig bidragsyter er lederen av Bocuse d´Or Norge, nå kjent som Årets Kokk. Her er fem kjappe med Arne Sørvig.

Sjefen over alle sjefer

Da Nordic Choice feiret seg selv forrige helg var det Espen Ravnå fra Comfort Hotel Xpress Youngstorget som stakk av med den aller gjeveste sjefsprisen.

André Schreiner

Sjefen for Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, tror 2020 blir et flott og spennende år.

– Norske restauranter er fanget i fortiden

Dansk oppstartsselskap vil totalforandre den norske restaurantbransjen. Nå gir de gratis bordbooking til alle norske restauranter.

Erlend Ellingsen

Erlend Ellingsen, kommunikasjonsdirektør i Maribel (konsernet som eier First Hotels) lover store nyheter i 2020.

To gjeve priser til Scandic

Hotelldirektør ved Scandic Karasjok, Emma Järpell, er kåret til Prets unge hotelier av HSMAI. I tillegg ble Christopher Gundersen «Årets unge leder» i reiselivsbransjen.

Lærlingeseier til Fisketorget

Lærlingene på til Fisketorget i Stavanger stakk av med seieren i ASKO Servering Norgescup 2020.

Ni nye til De Historiske

Ni nye medlemmer er kvalifisert for medlemskap i De Historiske Hotel & Spisesteder.

Priser fra HSMAI

2020 starter med "same procedure as last year", altså et skikkelig prisdryss fra HSMAI. Se vinnerne fra hotellåret 2019 her.

Blir Scandic største hotell

Storebrand Eiendomsfond Norge KS kjøper Scandic Helsfyr av Eiendomsspar. Scandic Helsfyr er under utvidelse og vil bli Scandics største hotell i Norge når det høsten 2020 ferdigstilles med 450 rom.

Kjapp app fra Comfort

Comfort Hotel Bergen Airport tar nye steg for å tilby gode digitale løsninger for gjesten. Nå har de lansert en egen app for bestilling av mat og drikke.

Rikke Edland

Midt i Oslo-gryta ligger Hotell Bondeheimen. Vi har tatt en kjapp prat med resepsjonssjef Rikke Edland om hva "bønder i byen" kan glede seg til i 2020.

Haut Nordic lanserer Marawell Hotels

Haut Nordic lanserer en ny hotellkjede i Norge, med flere banebrytende elementer. Blant annet at gjesten ikke betaler om han eller hun ikke er fornøyd.

Sjekk den NHO-middagen!

Når Norges samfunnstopper samles til NHOs Årsmiddag i morgen kveld får de servert «fremtidens mat», møysommelig utviklet av Stiftelsen Årets Kokk. Glem fet foie gras, svarte trøfler og langreist scampi, her er det kveitekjaker, nedfallsepler og hønseføtter som gjelder.

Fra stuepike til hotelldirektør

Hun startet som stuepike på Hotel Britannia i Trondheim. Nå er Sofie Eidissen Ljøkjell (25) valgt som hotelldirektør for ​Clarion Collection Hotel™ Bryggeparken i Skien.

Unike Fjordhoteller med hotell-kjøp

Unike Fjordhoteller AS har kjøpt Leikanger Fjord Hotell AS. Førstnevnte har allerede tatt over driften av hotellet.

Chargo skal hindre batteriangst

Gründer Even Moss Lundemo har ambisjoner om å utplassere flere tusen ladestasjoner for mobiltelefoner innen utgangen av 2020. Blant annet hos norske restauranter.

Toril Flåskjer

Møt hun som har ansvaret med å forvalte av hotell-Norges viktigste skatter, Grand Hotel.

Comfort Hotel til Finland

Petter Stordalen fortsetter sin finske offensiv. I 2023 er det Comfort-kjeden som står for tur på Helsinki Airport. Målet er tydelig: Kjeden skal vokse kraftig i Norden og Finland er førsteprioritet.

Wilhelm Hartwig

Møt han som har hovedansvaret for at prestisjehotellet Amerikalinjen leverer gjesteopplevelser i verdensklasse - midt i Oslo sentrum.

Mat-Norge invaderer Berlin

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad tar med seg rundt 80 norske utstillere, og noe av det beste mat- og reiselivs-Norge har å tilby, til en av verdens største matmesser.

Peter Wiederstrøm

Mannen bak Wiederstrøm Hotel Consulting som selger rådgivningstjenester innen hotell, har troen på et godt 2020.

Geir Oterhals

Møt en av nøkkelpersonene bak suksesser som Fotballfesten på Kontraskjæret, shuffleboard og dart-klubben Oche.

Øyvind Alapnes

2019 var året da den tidligere fotballdommeren Øyvind Alapnes gikk fra toppjobben på The Edge i Tromsø og ble Senior Vice President for Clarion Collection Hotel i Norden.

Citybox-hoteller på årets gaselleliste

– Det er utrolig stas at to av våre hoteller er med på årets Gaselleliste. Dette kunne vi ikke klart uten våre dyktige ansatte forteller Eivind Hjulstad, daglig leder i hotellkjeden Citybox.

Sjekk Svindals hotell-luksus

Hemsedal-hotellet Fýri Resort, verdens første "mountain boutique resort" åpner i Hemsedal i dag.

Svein Arild Steen-Mevold

De neste ukene vil hotellmagasinet.no publisere noen raske intervjuer med folk fra hotell- og restaurantbransjen. Vi starter bokstavelig talt på toppen, med Scandic-sjef Svein Arild Steen-Mevold.

Compass + EAT = sant

Compass Group og EAT skal samarbeide for en bærekraftig matfremtid. Partnerskapet starter med et pilotprosjekt for å spore karbonavtrykk av maten som serveres i Compass Group sine nordiske virksomheter.

Grow skal vokse

Restauranten Grow er en del av ps:hotel by Nordic Choice og er et samarbeid mellom EAT, hotellkonsernet og BAMA. Menyen består av retter som er hovedsaklig plantebaserte og inspirert av anbefalingene til EAT Lancet-rapporten om sunn og bærekraftig mat.

Hvem er Årets hotelier?

9. januar blir det avgjort. Hvem er Årets Hotelier og hvem kåres til Årets Unge leder. Her er kandidatene.

Scandic spanderer julebord

I dag inviterer hotellkjeden og Røde Kors til storstilte julebord på 16 av sine hoteller, til de som trenger det mest.

Kurt Nilsen lanserer juleaquavit

Markerer ti år med jule-jubel med årets mest melodiøse dråper. Og det ikke hvem som helst som hjelper til med "kompet"...

Havila Hotels kjøper Hotell Geiranger

Havila satsar vidare på hotell og kjøper Hotell Geiranger. Dermed har Havila Hotels fire hotell på Nordvestlandet.

Bagger ferdig i Clarion

Christen Bagger fikk kun et år som toppsjef i hotellkjeden Clarion.

Badetrussel fra julekongen

Etter å ha vunnet kåringen for Rogalands beste frokost tre år på rad, tar Scandic Maritim-sjefen sats: – Kommer vi ikke på frokost-pallen i Norge i 2020, så skal jeg og alle avdelingslederne bade i Smedasundet.

Rimi-Hagen solgte Farris Bad

Stein Erik Hagens selskap Canica Eiendom AS har solgt hotelleiendommen Eiendom Farris Bad AS til Thor Halvorsen Holding AS.

Haut Nordic åpner to nye hoteller i Bergen

– Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er skikkelig, skikkelig giret og oppglødd, sier administrerende direktør Sondre Prestegard i hotell- og restaurantkonsernet Haut Nordic AS.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv.

Ringrever bak grytene

Når julebordsesongen kjøres i gang på Quality Hotel Ålesund og Quality Hotel Waterfront, er det med to nye og erfarne kjøkkensjefer i aksjon.

Stjernegalleri på SMAK 2020

Bocuse d’Or Norge får sin egen dag på SMAK 2020.

Han skrev årets kokebok

Sverre Sætre vant prisen «Beste norske kokebok 2019».

NYTT OM NAVN: Jørn Dahl til Haut Nordic

Haut Nordic utvider prosjektdivisjon med ny project and development manager med lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.

Steen-Mevold bytter jobb

Etter ni år som sjef for Scandic Hotels Norge, rykker Svein Arild Steen-Mevold opp som ansvarlig for utvikling av hele konsernets hotellportefølje. Som Chief Portfolio Officer skal han styrke hotellkjedens vekst i Norden og Europa forøvrig.

Ny TV-løsning for Thon Hotels

Thon Hotels oppgraderer TV- og strømmetjenestene ved sine hoteller i Norge. Det norske selskapet Baze Technology (Baze) er valgt som leverandør, og sammen med Telenor leverer selskapet én felles TV-løsning for hotellene.

Feiret hotellåpning i Drammen

Quality Hotel River Station sparte ikke på kruttet da de inviterte til åpningsfest med togtur, stand-up og konsert.

Kokkekunst på statsbudsjettet

Regjeringen har bestemt å tildele Stiftelsen Årets Kokk og Norske Kokkers Landsforening 500 000 kroner over statsbudsjettet.

Ny møteplass på Skøyen

Scandic Sjølyst er bygget ut og totalrenovert. Nå vil de ha både gjester og lokalbefolkning på besøk.

– Nå er vi i sjokk

Losby Gods er kåret til Europas beste historiske hotell. Hotelldirektør Heidi Elisabeth Fjellheim sier nyheten kom som et sjokk.

Norske håp i S.Pellegrino Young Chef

I neste uke er det klart for kokkekonkurransen S.Pellegrino Young Chef. Liliana Haaland og Oliver Serve skal representere Norge i den regionale finalen for UK og Nord-Europa i London.

Fant 4665 artikler. Viser 1–50.

Til toppen